Κάπως έτσι θα μοιάζει μάλλον το OnePlus 11 (ΦΩΤΟ)

Υπομονή μέχρι να αποκαλυφθεί επίσημα
05 Δεκεμβρίου 2022 18:44
Κάπως έτσι θα μοιάζει μάλλον το OnePlus 11 (ΦΩΤΟ)

Το OnePlus 11 αναμένεται να αποκαλυφθεί και να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 και το γνωστό site “OnLeaks” μαζί με την ομάδα στο GadgetGang έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα render.

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν τις πρώτες εικόνες για το πώς θα μοιάζει το OnePlus 11. Οι εν λόγω φωτογραφίες παρουσιάζουν μια μεγάλη στρογγυλή νησίδα στο πίσω μέρος που φιλοξενεί τις τρεις κάμερες, με μία κυρτή πλάτη και την επιστροφή του αγαπητού slider των ειδοποιήσεων.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Το OnePlus 11 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματισμούς Volcanic Black και Forest Emerald. Το τηλέφωνο ακούγεται πως θα είναι στις 6,7 ίντσες με AMOLED οθόνη (QHD+) και με τον Snapdragon 8 Gen 2. Επιπροσθέτως, θα έρθει με 16GB RAM και για κεντρικό φακό τον Sony IMX890 που ανέρχεται στα 50MP. Όσον αφορά τον ultrawide σένσορα αυτός θα είναι στα 48MP, ενώ θα υπάρχει και ένας telephoto (2x zoom) στα 32MP.

Το τηλέφωνο θα έρθει εξοπλισμένο με 5,000mAh μπαταρία και γρήγορη φόρτιση στα 100W. Προς το παρόν, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, οπότε καλό είναι να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Τον Οκτώβριου σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η εταιρία θα αλλάξει μάλλον τακτική και βάζει τέλος στα “Pro” μοντέλα. Και ενώ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία, το OnePlus 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει με ένα μόνο μοντέλο. Αυτή η αλλαγή τακτικής της OnePlus σημαίνει πως η εταιρία θα κυκλοφορεί μόνο δύο ναυαρχίδες μέσα στο έτος, την κύρια στο πρώτο μισό του έτους και την “T” αναβάθμιση στο δεύτερο μισό, όπως έκανε το 2018 με το OnePlus 6.

Tags: