Κίνα: Έπιασαν γυναίκα με 200 επεξεργαστές κάτω από ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης!

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό
05 Δεκεμβρίου 2022 08:47
Κίνα: Έπιασαν γυναίκα με 200 επεξεργαστές κάτω από ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης!

Όπως μεταφέρει το κινεζικό μέσο mydrivers, τελωνειακοί στην Κίνα συνέλαβαν μια γυναίκα που επέστρεφε στη χώρα, κρύβοντας 202 Intel επεξεργαστές και εννέα iPhone, τυλιγμένα γύρω από τη μέση της και κρυμμένα κάτω από μια ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η λαθρέμπορος ήταν μια νεαρή γυναίκα που διέσχιζε τα σύνορα μεταξύ του Μακάου και της Ζουχάι, μια πόλη της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ κοντά στο Χονγκ Κονγκ. Όταν, λοιπόν, προσπάθησε να περάσει τα σύνορα, ένας ελεγκτής παρατήρησε πως συμπεριφερόταν περίεργα. Συγκεκριμένα, παρατήρησε πως η στάση του σώματός της ήταν ασυνήθιστη για μια έγκυο γυναίκα που μάλλον βρισκόταν στην τελευταία φάση της εγκυμοσύνης της.

Ο ελεγκτής αποφάσισε να τη χωρίσει από το υπόλοιπο πλήθος και να τη ρωτήσει σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Η γυναίκα του απάντησε πως ήταν 5-6 μήνες έγκυος, παρόλο που το μέγεθος της κοιλιάς της ήταν τέτοιο που έμοιαζε σα να είναι έτοιμη να γεννήσει. Υποπτευόμενος πως δε λέει την αλήθεια, ο ελεγκτής προέβη σε σωματική έρευνα και προς έκπληξή του διαπίστωσε πως η γυναίκα όχι απλά δεν ήταν έγκυος, αλλά μάλιστα κάτω από την ψεύτικη προσθετική κοιλιά της έκρυβε τεχνολογικά προϊόντα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ!

Αναλυτικότερα, τυλιγμένους γύρω από τη μέση της και δεμένους με κολλητική ταινία, η γυναίκα είχε 202 CPUs της Intel, καθώς και εννέα iPhone. Από τις φωτογραφίες προκύπτει πως οι επεξεργαστές είναι μάλλον Alder Lake ή Rocket Lake μοντέλα, ενώ τα iPhone είναι X ή XS. Αυτό σημαίνει πως συνολικά, η γυναίκα προσπάθησε να κάνει λαθρεμπόριο προϊόντων αξίας έως και $100,000.

Για την ιστορία, το λαθρεμπόριο είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο στα κινεζικά σύνορα, χάρη στους υψηλούς φόρους εισαγωγής. Έτσι, και στο παρελθόν, πολλοί επίδοξοι λαθρέμποροι έχουν προσπαθήσει να διασχίσουν τα σύνορα με smartphones και άλλα τεχνολογικά προϊόντα δεμένα στο σώμα τους.

Tags: