Η Huawei ετοιμάζει smartwatch με ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μ΄ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!
03 Δεκεμβρίου 2022 20:42
Η Huawei ετοιμάζει smartwatch με ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα, αντί να κουβαλάτε τη θήκη των ασύρματων ακουστικών σας, αυτή να ήταν ενσωματωμένη στο ρολόι που έχετε ήδη μαζί σας, στον καρπό σας; Ακριβώς με αυτό το ιδιαίτερο concept φαίνεται να πειραματίζεται η Huawei, όπως άφησε η ίδια να εννοηθεί μέσα από δημοσίευση στο κινεζικό social media Weibo.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Huawei ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Watch Buds smartwatch, ένα έξυπνο ρολόι που στο εσωτερικό του θα φιλοξενεί δύο true wireless ασύρματα ακουστικά. Για την ώρα δεν ξέρουμε πολλές επίσημες λεπτομέρειες, μιας και το event που θα φιλοξενούσε την παρουσίαση του προϊόντος φαίνεται πως αναβλήθηκε, αλλά ήδη το γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφικό υλικό, καθώς και ένα βίντεο.

Συγκεκριμένα, το μέσο Huawei Central κατάφερε να αποκτήσει μερικές φωτογραφίες, ενώ το βίντεο που κυκλοφορεί αποκαλύπτει ακόμη περισσότερα για τη φύση του ιδιαίτερου προϊόντος και είναι ένα θέαμα που πρέπει να δεις με τα ίδια σου τα μάτια για να συνειδητοποιήσεις. Όπως φαίνεται στο βίντεο, με ένα πάτημα, η οθόνη του smartwatch ανοίγει προς τα πάνω για να αποκαλύψει τα δύο ασύρματα ακουστικά που φορτίζουν στο εσωτερικό του. Αυτά φαίνεται πως στέκονται με μαγνήτες εντός της βάσης και έχουν σχετικά απλό σχεδιασμό.

Το smartwatch φαίνεται πως τρέχει το γνώριμο HarmonyOS της Huawei, χωρίς να ξέρουμε για την ώρα περισσότερες πληροφορίες για τις τεχνικές του προδιαγραφές. Σίγουρα το μεγάλο στοίχημα είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, αφού πέρα από τις ανάγκες του ρολογιού, η ίδια μπαταρία θα πρέπει να φορτίζει και τα ασύρματα ακουστικά.

Μπορείτε να δείτε εν δράσει το Huawei Watch Buds μέσα από τον player που ακολουθεί.