Spotify Wrapped 2022: Ξεκίνησε και ήρθε η ώρα να μάθετε τι ακούσατε όλη τη χρονιά

Έφτασε η στιγμή της χρονιάς που όλοι αναρτούν στα social media τι άκουσαν
30 Νοεμβρίου 2022 22:22
Spotify Wrapped 2022: Ξεκίνησε και ήρθε η ώρα να μάθετε τι ακούσατε όλη τη χρονιά

Έφτασε η στιγμή της χρονιάς που όλοι αναρτούν στα social media (και ιδίως στα Instagram Stories) τι άκουσαν όλη τη χρονιά μέσα από το Spotify και το καθιερωμένο 'Wrapped'. 

Η ανασκόπηση της χρονιάς του εκάστοτε χρήστη, που προσφέρει το Spotify, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια θεσμός και αναμφίβολα αποτελεί ένα trend που δημιουργήθηκε χάρη σε αυτό. 

Το Spotify Wrapped 2022 ξεκίνησε από σήμερα για όλους τους χρήστες του Spotify που έχουν την πιο ενημερωμένη βερσιόν της εφαρμογής σε iOS και Android. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Spotify δημιουργεί με ξεχωριστό τρόπο μερικά "Stories" εντός της εφαρμογής, βάσει των μουσικών συνηθειών και των προτιμήσεων σας εντός του 2022, και παρουσιάζει τα ακούσματά σας. 

Για φέτος επιστρέφουν δύο κλασικά Stories του παρελθόντος, το πρώτο λέγεται "Your Listening Personality" που φτιάχνει ένα προφίλ της προσωπικότητάς σας βάσει του μουσικού σας γούστου, και το κατηγοριοποιεί σε διαφορετικές περσόνες. Και το δεύτερο είναι το "Audio Day" που αποκαλύπτει τα μουσικά σας γούστα στη διάρκεια της ημέρας και το mood σας ανάλογα τι ακούτε το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για τη δική σας Wrapped 2022 εμπειρία

Tags: