Sponsored By Cosmote

WHAT'S UP: Δωρεάν data στους φοιτητές

Η χώρα της WHATSUPIA
08 Δεκεμβρίου 2022 08:00
WHAT'S UP: Δωρεάν data στους φοιτητές

Τo What’s Up φέρνει τη νέα υπηρεσία “Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο" και εγκαινιάζει την WHATSUPΙΑ, μία χώρα που βρίσκεται όπου υπάρχουν πανεπιστήμια, στην οποία οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν ελεύθερα. Μέσω της υπηρεσίας “Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο”, όσοι  φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στο What’s Up Student Καρτοκινητό ή Καρτοσυμβόλαιο, έχουν δωρεάν GB κάθε μέρα, όλη μέρα, όταν βρίσκονται σε κάποιον από τους πανεπιστημιακούς χώρους στους οποίους διατίθεται η υπηρεσία.

Από τη στιγμή που ο χρήστης μπαίνει σε έναν από τους χώρους αυτούς, τα δωρεάν data ενεργοποιούνται αυτόματα και μάλιστα αν αποχωρήσει τα data του πακέτου που δεν καταναλώνονται, γίνονται ξανά διαθέσιμα με την επιστροφή του στους χώρους των πανεπιστημίων μέσα στην ίδια μέρα. Μπορείτε δηλαδή να έχετε δωρεάν data όταν έχετε ένα πρωινό μάθημα και ξανά αυτά που περίσσεψαν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όταν επιστρέψετε για ένα απογευματινό μάθημα. Συνολικά οι φοιτητές έχουν δωρεάν 150GB κάθε μήνα!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 100 και πλέον χώρους δημοσίων πανεπιστημίων πανελλαδικά και η αναγνώριση της θέσης γίνεται μέσω GPS, χωρίς να αποθηκεύονται τα δεδομένα θέσης στα συστήματα της Cosmote. Για να λειτουργήσει όμως θα πρέπει να έχετε ανοιχτό το GPS της συσκευής.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και τα data των φοιτητών δεν αρκούν ποτέ για να τις καλύψουν. Το What's Up ακούει τους φοιτητές και έρχεται με μια νέα καινοτόμα υπηρεσία για να δώσει λύση στο πρόβλημα τους. Επειδή λοιπόν τα δεδομένα ποτέ δεν είναι αρκετά, κάνοντας χρήση αυτής της υπηρεσίας τα δεδομένα του πακέτου σας παραμένουν ανέγγιχτα.

Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία πρέπει να εγγραφείτε σε αυτήν μέσω της εφαρμογής του What’s Up και να ανοίξετε το GPS της συσκευής του κινητού σας, ώστε να έχετε αυτόματα δωρεάν data όποτε μπαίνετε στους χώρους των Πανεπιστημίων.

Αυτό ήταν. Τώρα κάθε φορά που πάτε στο πανεπιστήμιο, θα έχετε δωρεάν GB για τις εργασίες σας, για αναζήτηση βιβλιογραφίας, για ψηφιακή έρευνα, για επικοινωνία ή για ό,τι άλλο θέλετε. Με το What’s Up το πανεπιστήμιο γίνεται πραγματικά ένας χώρος μάθησης χωρίς περιορισμούς, αφού όλο το Internet είναι στα χέρια σας ανά πάσα στιγμή.