Twitter: Ο Elon Musk κόντρα σε όλους λέει πως οι εγγραφές χρηστών έχουν σπάσει ρεκόρ

Νέα στατιστικά για την πορεία του social media
28 Νοεμβρίου 2022 17:51
Twitter: Ο Elon Musk κόντρα σε όλους λέει πως οι εγγραφές χρηστών έχουν σπάσει ρεκόρ

Παρά τις απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων, την επαναφορά banned λογαριασμών και την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα του επί πληρωμή verification συστήματος, το Twitter τα πηγαίνει περίφημα σύμφωνα με τα λεγόμενα του νέου του ιδιοκτήτη, του Elon Musk.

Αναλυτικότερα, ο μεγιστάνας έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές διαφάνειες από μια πρόσφατη ομιλία του για την εταιρία, στο πλαίσιο της οποία αποκάλυψε μερικά εντυπωσιακά στατιστικά, αλλά και τους στόχους του για το Twitter 2.0. Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Musk επισήμανε πως οι εγγραφές νέων χρηστών κατέγραψαν νέο ρεκόρ όλων των εποχών.

Από τις 16 Νοεμβρίου και για τις επόμενες επτά ημέρες, το Twitter είχε πάνω από 2 εκατομμύρια νέους χρήστες την ημέρα. Συνολικά, οι ημερήσιες εγγραφές αυξήθηκαν κατά 66% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο επτά ημερών το 2021. Παράλληλα, ο Musk δήλωσε ότι τα λεπτά που οι χρήστες ήταν ενεργοί ήταν επίσης σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, με τα μέλη του Twitter να περνούν κατά μέσο όρο σχεδόν 8 δισεκατομμύρια λεπτά ανά ημέρα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες επτά ημέρες. Το νούμερο αυτό είναι 30% υψηλότερο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Συγχρόνως ο Musk ισχυρίζεται ότι η ρητορική μίσους μειώθηκε, ενώ μετά τα παρατράγουδα του Twitter Blue και τα περιστατικά μίμησης μειώθηκαν σε σχέση με πριν.

Η σχετική δημοσίευση του Musk που περιλαμβάνει διάφορα ακόμη στατιστικά για την πρόσφατη πορεία της εταιρίας, καθώς και τους στόχους της για το μέλλον, ακολουθεί παρακάτω.