Η Xiaomi ετοιμάζει το δικό της Desktop PC

Θα αποκαλυφθεί επίσημα σε λίγες μέρες
28 Νοεμβρίου 2022 15:01
Η Xiaomi ετοιμάζει το δικό της Desktop PC

Έχουμε δει την Xiaomi εκτός από κινητά τηλέφωνα και τα tablets να ανοίγει τα «φτερά» της και σε άλλους κλάδους. Η γνωστή -και επιτυχημένη- κινεζική εταιρία έχει κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια φορητούς υπολογιστές, έξυπνες λάμπες, smartwatches, ακουστικά, τηλεοράσεις, ηλεκτρικά πατίνια και δεκάδες άλλα προϊόντα. Όπως φαίνεται, θέλει να αναβαθμιστεί κι άλλο, όσον αφορά τους υπολογιστές.

Και αυτό γιατί ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ετοιμάζει το πρώτο της Desktop (Yπολογιστή), το οποίο πρόκειται να αποκαλυφθεί την 1η Δεκεμβρίου, μέσα από ένα ειδικό event. Πρόκειται για μία μεγάλη παρουσίαση που για την Xiaomi 13 σειρά της και του επερχόμενου MIUI 14. Ωστόσο, όπως φαίνεται, θα έχει και πολλές εκπλήξεις.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει κάτι άλλο για το πρώτο της Desktop. Θα είναι απλώς ένα κουτί με κάρτα γραφικών, RAM, επεξεργαστή και όλα τα παρελκόμενα; Θα είναι ένα πλήρως Desktop setup με κουτί, πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη; Μένει να το μάθουμε σε λίγες μέρες από σήμερα. Την είδηση αυτή μεταφέρει το gsmarena.

Το event αυτό εκτός από όλα τα παραπάνω θα περιέχει και άλλα προϊόντα όπως το έξυπνο ρολόι της, Watch S2, τα ακουστικά Xiaomi Buds 4 TWS, ένα ολοκαίνουργιο Wi-Fi ρούτερ και έναν προτζέκτορα.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το πρώτο desktop της εταιρίας παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: