Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθούν τα Xiaomi 13 και το MIUI 14  

Κάντε λίγες μέρες υπομονή

Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθούν τα Xiaomi 13 και το MIUI 14

Η Xiaomi ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο ντεμπούτο της και αποκάλυψε πότε θα παρουσιάσει τα επόμενα τηλέφωνά της. Συγκεκριμένα, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία για το μεγάλο event της Xiaomi 13 σειράς.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro πρόκειται να αποκαλυφθούν την 1η του Δεκεμβρίου μέσα από ένα ειδικό event. Μάλιστα, σε αυτή την παρουσίαση θα πάρετε και μια μικρή γεύση από το αναβαθμισμένο λογισμικό της, το οποίο τα ονομάζεται MIUI 14.

Η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα και κάποιες αφίσες που σας προσκαλούν στο event, ενώ και μία εικόνα με τη διάμετρο του Xiaomi 13.

Επιπροσθέτως όλα τα τηλέφωνα της Xiaomi 13 σειράς θα έρθουν με IP68 και αυτό σημαίνει ότι θα είναι ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη. Επιπλέον, η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το έξυπνο ρολόι της, Watch S2, τα ακουστικά Xiaomi Buds 4 TWS, ένα ολοκαίνουργιο Wi-Fi ρούτερ και έναν προτζέκτορα.

Όλα αυτά που θα ανακοινωθούν στο μεγάλο event της Xiaomi θα τα μάθετε πρώτοι εδώ στο Unboxholics.com. Οπότε, παραμείνετε συντονισμένοι.

Ροη ειδησεων