Τελικά πόσο ανθεκτικές είναι οι πλέον οι οθόνες των smartwatches; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δοκιμάζοντας τους ισχυρισμούς των εταιριών…
25 Νοεμβρίου 2022 23:04
Τελικά πόσο ανθεκτικές είναι οι πλέον οι οθόνες των smartwatches; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο YouTuber JerryRigEverything, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι ευρέως γνωστός για τις δοκιμές ανθεκτικότητας που κάνει σε smartphones και άλλα προϊόντα τεχνολογίας, αποφάσισε τώρα να τεστάρει αν πράγματι η τελευταία γενιά smartwatches διαφόρων κολοσσών του χώρου χρησιμοποιεί οθόνες που προστατεύονται από κρυστάλλους ζαφειριού (sapphire). Φυσικά, ταυτόχρονα μας δείχνει κιόλας πόσο ανθεκτικές είναι πλέον οι οθόνες των πιο σύγχρονων smartwatches.

Στο πείραμά του αποφάσισε να συμπεριλάβει τη νέα ναυαρχίδα της Apple, το Apple Watch Ultra, καθώς και το Samsung Watch 5 και το Garmin Fenix 7 Solar, δύο ακόμη ρολόγια που ισχυρίζονται πως έχουν οθόνες με κρυστάλλους ζαφειριού.

Όπως διαπίστωσε λοιπόν ο YouTuber, πράγματι όλα τα εν λόγω μοντέλα αξιοποιούν sapphire και δεν είναι μόνο marketing ισχυρισμός. Έτσι, οι οθόνες τους είναι αρκετά ανθεκτικές και για να τις γρατσουνίσει χρειάστηκε να αξιοποιήσει μερικά από τα πιο σκληρά εργαλεία του. Όλα τα μοντέλα που δοκίμασε είναι αρκετά ανθεκτικά για καθημερινή χρήση και ο μέσος χρήστης μάλλον θα δυσκολευτεί να τα «τραυματίσει».

Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: