Ο Elon Musk επαναφέρει τους μπαναρισμένους λογαριασμούς

Προσφέρει γενική αμνηστία
25 Νοεμβρίου 2022 09:33
Ο Elon Musk επαναφέρει τους μπαναρισμένους λογαριασμούς

Ο Elon Musk ρώτησε τους χρήστες του Twitter αν πρέπει να προσφέρει γενική αμνηστία στους λογαριασμούς οι οποίοι έχουν γίνει ban από την πλατφόρμα και οι χρήστες απάντησαν ναι.

Πάνω από το 72% των 3.2 εκατομμυρίων ψήφων είδαν θετικά την πρόταση του Musk και έτσι ο μεγιστάνας θα επαναφέρει αυτούς τους λογαριασμούς, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα. Μοναδικό κριτήριο θα είναι να μην έχουν παραβιάσει το νόμο και να μην έχουν προβεί σε εξωφρενικό spam.

Σε άλλα νέα, απολύθηκαν ακόμα 50 μηχανικοί του Twitter χωρίς προειδοποίηση. Το Twitter έχει ξεκινήσει μία εβδομαδιαία αξιολόγηση των προγραμματιστών, ζητώντας τους να παραδώσουν δείγματα της δουλειάς τους κάθε εβδομάδα. Έτσι, το βράδυ πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών, 50 μηχανικοί έλαβαν το mail πως απολύονται επειδή ο “κώδικας δεν είναι ικανοποιητικός”.

Πολλοί ακόμα έλαβαν μία προειδοποίηση.

Σημειώστε πως αν δεν πληροίτε τις προσδοκίες θα απολυθείτε. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη μας και να επιδείξετε τις συμβολές σας στην ομάδα και στην εταιρία.