Φωτογραφία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έγινε viral τις τελευταίες ημέρες

Πρόκειται για περίπτωση χρονοταξιδιώτη, σύμφωνα με τους λάτρεις θεωριών συνομωσίας
23 Νοεμβρίου 2022 21:41
Φωτογραφία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έγινε viral τις τελευταίες ημέρες

Μια φωτογραφία έγινε viral τα τελευταία 24ωρα που προέρχεται από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και το ίντερνετ πιστεύει ότι πρόκειται για μια περίπτωση...χρονοταξιδιώτη. 

Οι λάτρεις των θεωριών συνομωσίας ειδικά οργίασαν με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία απαθανατίστηκε το 1943 στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. Στην φωτογραφία απεικονίζονται διάφοροι στρατιώτες καθώς το Ρέικιαβικ είχε καταληφθεί από τα συμμαχικά στρατεύματα, μόνο που το επίμαχο σημείο βρίσκεται στον άνδρα που κοιτάζει προς το μέρος της κάμερας. 

Έτσι όπως φαίνεται να έχει στο πλάι του προσώπου του το χέρι του μοιάζει σα να μιλάει στο κινητό του, πυροδοτώντας έτσι αυτών που λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το ταξίδι στο χρόνο.

Δείτε την viral φωτογραφία: 

Διάφορες τέτοιες φωτογραφίες έχουν έρθει στην δημοσιότητα καθώς ο κόσμος εντοπίζει χρονοταξιδώτες και περιπτώσεις ανθρώπων που φαίνεται να κάνουν πράγματα αλλόκοτα για την εποχή που βρίσκονται. 

Για την ιστορία το πρώτο κινητό τηλέφωνο, το θρυλικό Motorola DynaTAC 8000X άρχισε να πωλείται το 1973, σχεδόν 30 χρόνια μετά τη λήψη της παραπάνω viral φωτογραφίας. 

Ο κάτοχος της φωτογραφίας, Kristjan Hoffman, είχε αναρτήσει την εν λόγω φωτογραφία πρώτη φορά σε ένα κλειστό ισλανδικό Facebook group to 2016, αλλά τώρα κάνει ξανά το γύρο του διαδικτύου και των social media. 

 

Tags: