Αυστραλία: Σόου με drones πήγε…στραβά – Έπεφταν το ένα μετά το άλλο στο ποτάμι!

Δείτε $66,000 να κάνουν βουτιά
22 Νοεμβρίου 2022 22:24
Αυστραλία: Σόου με drones πήγε…στραβά – Έπεφταν το ένα μετά το άλλο στο ποτάμι!

Είτε πρόκειται για πλάνα δυσπρόσιτων σημείων που έχουν γυριστεί με drones, είτε για σόου που τα χρησιμοποιούν για εφέ και φωτισμό, δε χωρά αμφιβολία πως η τεχνολογία αυτή μας έχει χαρίσει μερικές ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακές στιγμές.

Κάτι αντίστοιχο ετοίμαζε τώρα και η πόλη Περθ, η οποία είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας. Δυστυχώς, όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, αφού τα drones που απάρτιζαν το φωτεινό υπερθέαμα που είχε ετοιμάσει η πόλη ξεκίνησαν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο στο ποτάμι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η τοπική αυτοδιοίκηση ετοίμαζε το λεγόμενο “City of Light”, ένα σόου αφιερωμένο στα Χριστούγεννα που είχε στόχο να κάνει τη νύχτα-μέρα, σηκώνοντας στους ορανούς της Περθ 500 drones με ενσωματωμένο φωτισμό. Όλα ξεκινήσαν καλά για το πολυανομενόμενο σόου, μέχρι που κάποια αδιευκρίνιστη βλάβη έκανε τα drones να πέφτουν το ένα μετά το άλλο στο ποτάμι που βρισκόταν από κάτω. Συνολικά, το τοπικό μέσο WAtoday, επισημαίνει πως 50 drones έπεσαν στο ποτάμι, με το κόστος του καθενός να ανέρχεται σε περίπου $1,300! Οι απώλειες ήταν τόσες που όταν στο τέλος τα εναπομένοντα drones προσπάθησαν να σχηματίσουν τη φράση ‘City of Light’, το περίγραμμα των γραμμάτων ίσα που ήταν ευδιάκριτο από τα κενά.

Ναι, αν κάνατε τα μαθηματικά, περίπου $66,000 εξοπλισμού βούτηξε το ποτάμι, αφού φαίνεται πως δεν είχε μπει ακόμη στο κλίμα των εορτών. Σίγουρα το σόου αποδείχτηκε ακριβό για την πόλη…

Δείτε το βίντεο από την Αυστραλία με drones να πέφτουν το ένα μετά το άλλο στο ποτάμι:

Tags: