Cristiano Ronaldo και Lionel Messi: Υπάρχει κάτι που μάλλον δε γνωρίζετε για τη viral φωτογραφία!

Παίζοντας…σκάκι!
20 Νοεμβρίου 2022 11:41
Cristiano Ronaldo και Lionel Messi: Υπάρχει κάτι που μάλλον δε γνωρίζετε για τη viral φωτογραφία!

Οι για πολλά χρόνια αντίπαλοι στη La Liga, Cristiano Ronaldo και Lionel Messi ένωσαν τώρα τις δυνάμεις τους, αναρτώντας μια κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγινε αμέσως απόλυτα viral!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συγκαταλέγονται από πολλούς λάτρεις του αθλήματος μεταξύ των καλύτερων όλων των εποχών, επιστρατεύτηκαν από τον γνωστό οίκο μόδας Louis Vuitton. Συγκεκριμένα, για τη νέα της διαφήμιση, η εταιρία έβαλε τους δύο αστέρες να παίξουν μια παρτίδα σκάκι πάνω σε μια βαλίτσα της.

Μάλιστα, η σχετική ανάρτηση επισημαίνει:

Η νίκη είναι ψυχική κατάσταση. Οι Cristiano Ronaldo και Lionel Messi απαθανατίστηκαν από την Annie Leibovitz για τη Louis Vuitton. Εκτός από τη μακρά παράδοση κατασκευής trunks για τα πιο πολυπόθητα αθλητικά τρόπαια του κόσμου, ο οίκος γιορτάζει σήμερα και δύο από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Φυσικά, δε χρειάστηκε πολύ για να γίνει ακραία viral η φωτογραφία. Μόνο στο social media λογαριασμό του Cristiano Ronaldo στο Instagram η ανάρτηση ξεπέρασε τα 28 εκατομμύρια likes, ενώ άλλα 22 εκατομμύρια likes έχει στο προφίλ του Messi και άλλα 3 εκατομμύρια likes στο προφίλ της ίδιας της Louis Vuitton. Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά και στο Twitter, καθώς και στο Facebook.

Αυτό που οι περισσότεροι ίσως δε γνωρίζουν

Βέβαια, όπως πρόδωσαν τα backstage βίντεο που ανάρτησε μετά η Louis Vuitton, οι δύο ποδοσφαιριστές δε βρέθηκαν ποτέ μαζί στον ίδιο χώρο, αλλά αντιθέτως ο καθένας φωτογραφήθηκε μόνος του και μετά ενώθηκαν με μοντάζ οι φωτογραφίες τους.

Η viral φωτογραφία των Cristiano Ronaldo και Lionel

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Τα backstage βίντεο από την viral φωτογραφία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φαίνεται πως ο οίκος μόδας έσβησε τα backstage βίντεο από το Instagram, μετά τα σχόλια χιλιάδων fans πως "κατέστρεψαν" στα μάτια τους τη φωτογραφία.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε δύο σχετικά στιγμιότυπα από τις αναρτήσεις στο Twitter που δείχνουν πως οι ποδοσφαιριστές δε φωτογραφήθηκαν μαζί.

Tags: