Twitter: Μπορείτε να ψηφίσετε για το αν θα επιστρέψει ο Donald Trump ή όχι

Ο Elon Musk ζητά την άποψη του κόσμου
19 Νοεμβρίου 2022 18:02
Twitter: Μπορείτε να ψηφίσετε για το αν θα επιστρέψει ο Donald Trump ή όχι

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Elon Musk πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε πως ξεκίνησε την αποκατάσταση διαφόρων γνωστών χρηστών του Twitter, οι οποίοι είχαν χάσει τους λογαριασμούς τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων στην πλατφόρμα επέστρεψε ο κλινικός ψυχολόγος και συγγραφέας Jordan Peterson, η κωμικός Kathie Griffin και ο πρώην επαγγελματίας kickboxer Andrew Tate.

Βέβαια, οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν τι πρόκειται να συμβεί με τον… «ελέφαντα στο δωμάτιο». Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Ντόναλντ Τραμπ, τον 45ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών που είχε χάσει την πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Twitter, μετά την επίθεση που είχε γίνει στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου του 2021. Μιλώντας αρχικά σχετικά με την επαναφορά του, ο Musk επισήμανε πως η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη.

Τελικά φαίνεται πως η απόφαση αυτή θα εξαρτηθεί από τους ίδιους του χρήστες του social media που αυτή τη στιγμή έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για το αν θέλουν ο Donald Trump να επιστρέψει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή όχι. Συγκεκριμένα, ο Musk ξεκίνησε μια ψηφοφορία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του, κάνοντας την απλή ερώτηση: «Να επανέλθει ο λογαριασμός του πρώην προέδρου Trump;»

Το poll έγινε αμέσως viral έχοντας ξεπεράσει πλέον τους 11 εκατομμύρια ψήφους και μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.

Μάλιστα, όπως επισήμανε ο Musk λίγο αργότερα, η ψηφοφορία έχει τρομερό ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται πως έχει στοχοποιηθεί από bots που προσπαθούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμά της.

Οι σχετικές δημοσιεύσεις ακολουθούν παρακάτω.