iOS 16.2: Το νέο update θα διορθώσει σοβαρό πρόβλημα στα iPhone 13 και iPhone 14 Pro

Έγινε διαθέσιμο στους beta testers
17 Νοεμβρίου 2022 17:28
iOS 16.2: Το νέο update θα διορθώσει σοβαρό πρόβλημα στα iPhone 13 και iPhone 14 Pro

Η Apple προετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο update για τα iPhones, το οποίο θα έχει αριθμό iOS 16.2. Αυτή η ενημέρωση υπόσχεται αρκετές βελτιώσεις σε όλα τα τηλέφωνα, ενώ παράλληλα θα φέρει και αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, πρόκειται να βελτιώσει και ένα σοβαρό πρόβλημα στα iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Πιο συγκεκριμένα, το επερχόμενο update θα διορθώσει τα πολλά ζητήματα που έχουν τα εν λόγω τηλέφωνα με τα animations, τα lags και το stuttering κατά το κλείσιμο και την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών, καθώς και κατά τη διάρκεια του ξεκλειδώματος της συσκευής.

Όλα τα παραπάνω αφορούν τα τηλέφωνα που έχουν ενεργοποιημένο το ProMotion, αν και υπάρχουν περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό και σε συσκευές που δεν «τρέχουν» στα 120Hz.

Παρόλο που αυτό το ζήτημα υπάρχει στα Pro μοντέλα, υπάρχουν πολλοί χρήστες που αναφέρουν παρόμοια θέματα, όπως σε απλά iPhones, επομένως, ίσως αυτό το update διορθώσει το stuttering και το lag και σε αυτές τις συσκευές.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iOS 16.2 στο ευρύ κοινό στα μέσα Δεκεμβρίου με πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων νέων επιλογών για το Always-On display του iPhone 14 Pro, νέα widgets για το Lock Screen και πολλά άλλα.

Tags: