Apple και Microsoft σας έχουν ένα δώρο για τα Χριστούγεννα

Για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate
17 Νοεμβρίου 2022 11:13
Apple και Microsoft σας έχουν ένα δώρο για τα Χριστούγεννα

Με τα Χριστούγεννα του 2022 να πλησιάζουν, δύο κολοσσοί της τεχνολογίας, η Apple και η Microsoft, ανακοίνωσαν μια αναπάντεχη συνεργασία, έχοντας ένα «δώρο» για τους καταναλωτές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Microsoft και ειδικότερα το Xbox τμήμα της συνεργάστηκε με την Apple, προσφέροντας τρεις μήνες δωρεάν Apple TV+ και τρείς μήνες δωρεάν Apple Music σε όλα τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate. Ξεκινώντας από σήμερα, λοιπόν, όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν να βρουν στη σχετική perks ενότητα του Game Pass τα δύο trials και να εξαργυρώσουν όποιο από τα δύο θέλουν ή και τα δύο. Από τη στιγμή που το Perk εξαργυρωθεί τα μέλη θα μεταφερθούν στην αντίστοιχη σελίδα που έχει ετοιμάσει η Apple για να κάνουν log in και να ενεργοποιηθεί το trial. Οι δύο τρίμηνες προσφορές θα υπάρχουν ως perks του Xbox Game Pass Ultimate για εξαργύρωση μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2023.

Για την ιστορία, το Apple TV+ φιλοξενεί διάφορες ταινίες που έχουν κερδίσει Oscars, τηλεοπτικές σειρές που έχουν κερδίσει Emmy, ενώ είναι γνωστό και για τα ντοκιμαντέρ του. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, περιλαμβάνει Apple Original σειρές, όπως τα “Ted Lasso,” “Shantaram,” “See,” “Mythic Quest,” “Bad Sisters,” και “Severance” και οσκαρικές ταινίες όπως τα “CODA,” “Causeway”.

Από την άλλη, το Apple Music περιλαμβάνει εκατομμύρια τραγούδια, χιλιάδες playlists και ότι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς από μια υπηρεσία streaming μουσικής.