iPhone: Δείτε τον παράξενο φορτιστή της Apple που δε κυκλοφόρησε ποτέ (ΦΩΤΟ)

Τώρα βγήκαν στην επιφάνεια φωτογραφίες του ιδιαίτερου φορτιστή για iPhone
17 Νοεμβρίου 2022 00:59
iPhone: Δείτε τον παράξενο φορτιστή της Apple που δε κυκλοφόρησε ποτέ (ΦΩΤΟ)

Πριν η Apple συστήσει την MagSafe τεχνολογία το 2020 με το iPhone 12, οι φορτιστές της δεν είχαν κάνει κάποιο βήμα εξέλιξης. Κάποτε η Apple ετοίμαζε έναν ασύρματο φορτιστή για πολλαπλές συσκευές αλλά η προσπάθειά της κατέληξε στο καλάθι των αχρήστων. Ωστόσο, ετοίμαζε ένα ακόμη MagSafe τεχνολογίας αξεσουάρ, που σίγουρα θα τραβούσε τα βλέμματα των Apple χρηστών -και όχι μόνο. 

Τώρα μέσα από τον χρήστη @TheBlueMister στο Twitter ήρθαν στο φως φωτογραφίες με τον παράξενο ασύρματο φορτιστή της Apple, που η εταιρία είχε βαφτίσει ως "Magic Charger". Ο "μαγικός φορτιστής αυτός της Apple φαίνεται από τις φωτογραφίες να είναι ένα αξεσουάρ που όχι μόνο θα φόρτιζε iPhone, Apple Watch και AirPods αλλά θα είχε συμβατότητα με Mac. 

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media πρόκειται για έναν MagSafe ασύρματο φορτιστή που στέκεται πάνω σε μια αλουμινένια βάση, η οποία μπορεί να μετατραπεί και σαν stand για το κινητό. Mάλιστα, μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να βρίσκεται σε επίπεδη θέση ή να ανυψώνεται προς τα πάνω υπό γωνία. 

Αν και ο εν λόγω λογαριασμός που δημοσίευσε τις φωτογραφίες έχει πλέον διαγραφεί -κάτι που ενισχύει την αυθεντικότητά του- ανέβηκαν κι άλλες εικόνες του. Τώρα, όσο για τους λόγους που δεν κυκλοφόρησε κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τι συνέβη, αν και ίσως να μην ήταν το πιο βολικό design για ασύρματο φορτιστή, όπως επισημαίνουν διάφοροι χρήστες στα social media. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Tags: