iOS 16.2: Το επόμενο update θα φέρει κάτι χρήσιμο γι’ αυτούς που έχουν iPhone 14 Pro

Αποκαλύφθηκε μέσα από την beta
16 Νοεμβρίου 2022 08:12
iOS 16.2: Το επόμενο update θα φέρει κάτι χρήσιμο γι’ αυτούς που έχουν iPhone 14 Pro

Το iOS 16.2 βρίσκεται σε beta μορφή εδώ και κάποιες ημέρες και πριν από μερικές ώρες, η Apple έφερε την beta 3 έκδοση για τους developers. Όπως έγινε γνωστό, αυτή η ενημέρωση θα φέρει κάτι πολύ σημαντικό, όσον αφορά το Always-On display των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Πιο συγκεκριμένα, με το iOS 16.2 θα υπάρχουν δύο επιλογές για την απενεργοποίηση της ταπετσαρίας ή των ειδοποιήσεων, όταν έχετε ενεργοποιημένο το Always-On display. Αν επιλέξετε να μη φαίνεται το wallpaper σας όταν έχετε αυτή τη λειτουργεία ενεργοποιημένη, τότε θα έχετε ένα πλήρως «μαύρο» background και αυτό θα βοηθήσει πολύ στην μπαταρία.

Πως λειτουργεί αυτή τη στιγμή το Always-On (Πάντα ενεργή) στα νέα τηλέφωνα της Apple;

Με τη ρύθμιση οθόνης, το iPhone 14 Pro ή το iPhone 14 Pro Max σκουραίνει την οθόνη κλειδώματος ενώ συνεχίζει να εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες, όπως την ώρα, τα widget και την ταπετσαρία, αξιοποιώντας ταυτόχρονα νέες τεχνολογίες που κάνουν την οθόνη εξαιρετικά αποδοτική. Η οθόνη σκουραίνει όταν κλειδώνετε τη συσκευή σας ή την αφήνετε σε αδράνεια.

Επιπροσθέτως, με την επερχόμενη ενημέρωση, θα μπορείτε να απενεργοποιείτε και την εμφάνιση των ειδοποιήσεων, έτσι ώστε να φαίνεται μόνο η ώρα και τα widgets που εσείς θέλετε.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο το iOS 16.2 για όλους τους χρήστες. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: