Χριστούγεννα 2022: Αυτά είναι τα «άσχημα πουλόβερ» της Microsoft για φέτος

Με πρωταγωνιστή έναν παλιόφιλο
15 Νοεμβρίου 2022 22:37
Χριστούγεννα 2022: Αυτά είναι τα «άσχημα πουλόβερ» της Microsoft για φέτος

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Microsoft συνεχίζει την παράδοση των «άσχημων Windows πουλόβερ». Συγκεκριμένα, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρία ξεκίνησε να πουλάει ειδικά πουλόβερ για τις γιορτές, τα οποία φυσικά έχουν σχέδια που σχετίζονται με διάφορα πασίγνωστα προϊόντα της.

Η φετινή προσθήκη έχει ως κεντρικό πρωταγωνιστή έναν παλιόφιλο, τον Clippy. Πρόκειται για τον συνδετήρα που μιλούσε, ενεργώντας ως βοηθός για τους χρήστες στις παλιότερες εκδόσεις του Microsoft Office (το οποίο πλέον ούτε Clippy έχει, ούτε Office λέγεται, όπως σας έχουμε ενημερώσει).

To ‘Windows Ugly Sweater: Clippy Edition’, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, πωλείται μέσα από το επίσημο Xbox Gear Shop, με τιμή που ανέρχεται στα €73,95. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με εκτιμώμενη παράδοση από 20 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου. Η Microsoft τονίζει πως όλα τα έσοδα μετά το κόστος κατασκευής θα δοθούν στο ίδρυμα College Success Foundation, μαζί με μια δωρεά 100.000 δολαρίων επιπλέον από την εταιρία.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε το «άσχημο πουλόβερ» της Microsoft για το 2022 πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, η Microsoft έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν και «άσχημα πουλόβερ» με θεματολογία Windows 95 και Window XP, το 2018 και το 2019, ενώ ακολούθησαν και σχέδια εμπνευσμένα από τη Ζωγραφική και το Ναρκαλιευτή.