WhatsApp: Το νέο update φέρνει κάτι χρήσιμο

Είναι σε beta μορφή προς το παρόν
14 Νοεμβρίου 2022 15:34
WhatsApp: Το νέο update φέρνει κάτι χρήσιμο

Το νέο update του WhatsApp επιτρέπει πλέον στους χρήστες να συνδέσουν το λογαριασμό τους με ένα δευτερεύον τηλέφωνο. Η έκδοση με αριθμό 2.22.24.18 έφτασε πριν λίγες ώρες στην beta μορφή της εφαρμογής και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να έχουν το account τους και σε άλλες συσκευές.

Το WhatsApp, λοιπόν, σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε έως και τέσσερα Android τηλέφωνα με τον κύριο λογαριασμό σας και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, αλλά και την κρυπτογράφηση μηνυμάτων. Το Companion mode -όπως ονομάζεται- ενεργοποιείται πολύ εύκολα, μιας και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι link την άλλη συσκευή σας με ένα QR Code.

Επίσης, μέσα από αυτή τη beta, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν και ένα Android tablet με τον ίδιο και εύκολο τρόπο. Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται διαθέσιμο μόνο σε ορισμένους χρήστες. Για να γίνει pair η συσκευή, πάλι χρειάζεται να γίνει scan από το tablet σας ένα QR code.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα φτάσει και για όλους τους χρήστες. Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: