Έχετε iPhone; Οι φωτογραφίες σας θα μπαίνουν αυτόματα στα Windows 11

Μέσα από την επίσημη εφαρμογή φωτογραφιών της Microsoft
13 Νοεμβρίου 2022 12:15
Έχετε iPhone; Οι φωτογραφίες σας θα μπαίνουν αυτόματα στα Windows 11

Η Microsoft ξεκίνησε να φέρνει στους χρήστες της την ενσωμάτωση των φωτογραφιών του iCloud στην επίσημη εφαρμογή “Photos” των Windows 11. Η διάθεση αυτού του χαρακτηριστικού είναι τώρα διαθέσιμη με το νέο update της εφαρμογής και μπορείτε να την ενημερώσετε μέσα από το Microsoft Store.

Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες σας του iCloud θα πρέπει να κατεβάσετε και την εφαρμογή για τα Windows, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στο ψηφιακό κατάστημα της Microsoft.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κατεβάσετε το iCloud, να συνδεθείτε με τον λογαριασμό που έχετε στο iPhone ή στο iPad σας και να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες σας με τα Windows. Μετά, όλες οι φωτογραφίες που έχετε στο «σύννεφο» της Apple θα εμφανίζονται κανονικά και επίσημα στην εφαρμογή φωτογραφιών των Windows 11.

Κατεβάστε το iCloud για τα Windows 11 πατώντας εδώ.

Αν δεν έχετε την εφαρμογή Photos της Microsoft μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον, θα μπορείτε να βλέπετε όλο το περιεχόμενο που έχετε στο κινητό σας, απευθείας από τον υπολογιστή σας και το οποίο θα συγχρονίζονται αυτόματα κάθε φορά που τραβάτε κάποιο νέο βίντεο ή φωτογραφία.

Αν δεν βλέπετε την ενημέρωση ακόμη, θα πρέπει να κάνετε υπομονή, μιας και θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Επίσης, αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στα Windows 10.

Τέλος, μέσα στο 2023, η Apple θα φέρει τις επίσημες εφαρμογές των Apple Music και Apple TV Plus στα Windows.