iPhone SE 4ης γενιάς: Όλα όσα ακούγονται μέχρι τώρα

Αυτά θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του;
11 Νοεμβρίου 2022 14:54
iPhone SE 4ης γενιάς: Όλα όσα ακούγονται μέχρι τώρα

Η Apple ετοιμάζει κατά πάσα πιθανότητα το iPhone SE 4ης γενιάς και σε αυτό το άρθρο πρόκειται να βρείτε όλα αυτά που ακούγονται μέχρι και σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, η νέα συσκευή της εταιρίας θα φέρει μάλλον ορισμένες σημαντικές αλλαγές που ζητούσαν οι χρήστες όλα αυτά τα χρόνια. Να σημειώσουμε κάπου εδώ, ότι το νέο SE ίσως γίνει διαθέσιμο μέχρι το 2024.

Νέος Σχεδιασμός

Το iPhone SE 3ης γενιάς είναι αυτή τη στιγμή η μικρότερη συσκευή της Apple, αφού είναι μόλις 4,7 ίντσες με μεγάλα bezels και Touch ID. Αυτό μάλλον θα αλλάξει στο επόμενο μοντέλο, αφού ακούγεται ότι θα φέρει παρόμοιο σχεδιασμό με αυτό του iPhone XR, με μεγαλύτερη οθόνη.

Ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, πιστεύει ότι η εταιρία θα χρησιμοποιήσει οθόνη 6,1 ιντσών, ενώ ο αναλυτής, Ross Young, αναφέρει ότι η Apple εξετάζει δύο επιλογές για την οθόνη, 5,7 και 6,1 ίντσες.

Με Notch αντί για Touch ID

Κατά πάσα πιθανότητα, το iPhone SE 4 δε θα έρθει με Touch ID και αντ’ αυτού, η εταιρία θα το εξοπλίσει με το γνωστό Notch. Ωστόσο δε γνωρίζουμε αν θα είναι το ίδιο με το XR ή με το μικρότερο Notch που είδαμε στα iPhone 13 και iPhone 14. Επίσης, θα μπορούσε να το φέρει στα καταστήματα με το Dynamic Island, μιας και αναμένεται έως το 2024.

Με τον Α16 Bionic των iPhone 15

Το iPhone SE 3ης γενιάς έρχεται με τον A15 Bionic που είδαμε στα iPhone 13, επομένως, το επόμενο μοντέλο ίσως θα έρθει εξοπλισμένο με ένα νέο τσιπ. Και αυτό διότι θα κυκλοφορήσει έως το 2024, την ίδια χρονιά με τα iPhone 16 και κάποιους μήνες μετά τα iPhone 15.

Τα απλά iPhone 15 μοντέλα (όχι τα Pro) αναμένεται να έρθουν με τον αναβαθμισμένο A16 Bionic και όχι με τον A17 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται στα Pro. Αυτό σημαίνει ότι το SE 4 ίσως έχει στο εσωτερικό του, το ίδιο τσιπ με τα «φθηνά» iPhone 15.

Ανανεωμένο 5G

Το iPhone SE 3 είναι εξοπλισμένο με 5G και η έκδοση επόμενης γενιάς πιθανότατα θα λάβει ένα αναβαθμισμένο τσιπ για 5G με υποστήριξη για περισσότερες ζώνες.

Απέχουμε αρκετό καιρό μέχρι να αποκαλυφθεί επίσημα, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Πηγή: macrumors

Tags: