Twitter: Τώρα επαναφέρει ξανά τη σήμανση “official“ μετά το χάος που προκλήθηκε

Ο Elon Musk το έκοψε ξαφνικά αλλά μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη απόφαση
11 Νοεμβρίου 2022 10:17
Twitter: Τώρα επαναφέρει ξανά τη σήμανση “official“ μετά το χάος που προκλήθηκε

Την ώρα που ο Elon Musk κάνει λόγο για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας του Twitter, έγινε άλλη μια στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη δεύτερη πιο επίσημη σήμανση των λογαριασμών εντός της πλατφόρμας. 

Πάνω που άρχισαν να διατίθενται οι γκρι "Official" σημάνσεις για ειδικούς λογαριασμούς γενικού ενδιαφέροντος, μερικές ώρες μετά το νέο αφεντικό του Twitter ανακοίνωσε ότι τα αφαιρεί, αφήνοντας το κλασικό μπλε τικ ως τη μοναδική ειδική σήμανση πιστοποίησης ενός λογαριασμού. 

Σήμερα, το Twitter άλλαξε ξανά γνώμη πάνω στο θέμα αυτό και εκεί που τα μάζεψε τώρα τα επαναφέρει στην πλατφόρμα. Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα το "Official" σήμα άρχισε να εμφανίζεται σε αρκετούς λογαριασμούς μεγάλων εταιριών, ξένων μέσων ενημέρωσης και κυβερνητικών θεσμών.

Λογαριασμοί όπως της Coca-Cola, της Nintendo of America αλλά και μέσων όπως New York Times, Bloomberg και Wall Street Journal διαθέτουν πλέον την Official σήμανση για να ξεχωρίζουν από τα μπλε τικ, τα οποία μπορεί να αποκτήσει ο καθένας με τη συνδρομή των $8 δολαρίων. 

Ωστόσο, η ειδική γκρι σήμανση δεν έχει έρθει σε άλλους σημαντικούς λογαριασμούς γενικού ενδιαφέροντος όπως αυτό του @ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Εθνών (@UN). Σίγουρα αυτό δεν είναι παρά μια σταγόνα στη καταιγίδα εξελίξεων που υπάρχουν στο Twitter τον τελευταίο καιρό επί εποχής Elon Musk.