John Wick: Ο Keanu Reeves θα παίξει με την Ana de Armas στην spin-off ταινία “Ballerina”

Μαζί τους και ο Ian McShane
09 Νοεμβρίου 2022 11:38
John Wick: Ο Keanu Reeves θα παίξει με την Ana de Armas στην spin-off ταινία “Ballerina”

Το Cinematic Universe του John Wick όλο και μεγαλώνει, αφού στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές αφορούν την spin-off ταινία “Ballerina”, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Ana de Armas, αλλά όπως φαίνεται, δε θα είναι μόνη της.

Και αυτό γιατί όπως μεταφέρει το Collider, ο Keanu Reeves θα παίξει κανονικά σε αυτή την ταινία ως John Wick, ενώ παράλληλα θα δείτε και τον Ian McShane στο ρόλο που τον έχετε αγαπήσει. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, δε γνωρίζουμε τι ρόλο θα έχει ο Reeves σε αυτό το spin-off φιλμ, όμως να σας υπενθυμίσουμε ότι το John Wick: Chapter 4 θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου 2023.

Αυτό, μάλιστα, μπορεί να σημαίνει ότι ίσως αυτά τα δύο φιλμ να ενωθούν κάπως. Αν και αυτό δεν είναι ακόμα βέβαιο. Επιπροσθέτως, έρχεται και το The Confidential, η spin-off τηλεοπτική σειρά του franchise και όπως μάθαμε πρόσφατα, τα δικαιώματα για τη διανομή εκτός ΗΠΑ, έχει αγοράσει πλέον η Amazon.

The Continental: Μάθαμε σε ποια υπηρεσία θα παίξει η spin-off σειρά του John Wick!

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή του Ballerina:

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το φιλμ επικεντρώνεται στην Ballerina, μια νεαρή γυναίκα assassin που θέλει να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που σκότωσαν την οικογένειά της.

Το John Wick 4 θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από τις υπόλοιπες ταινίες   

Τη σκηνοθεσία της "Ballerina" για λογαριασμό της Lionsgate έχει αναλάβει ο Len Wiseman του "Underworld", ενώ το σενάριο ανέλαβε o Shay Hatten (John Wick: Chapter 3, Army of the Dead).

Με τρεις ταινίες ήδη και μια τέταρτη καθ’ οδόν, το franchise του John Wick γίνεται όλο και πιο δημοφιλές όσο περνούν τα χρόνια, οπότε είναι φυσικό κι επόμενο να στοχεύει να γίνει ένα πλήρες κινηματογραφικό σύμπαν.