Deadpool 3: Θετικά νέα από τον Ryan Reynolds για την πορεία της κυκλοφορίας του

Ο αστέρας της Marvel μίλησε για το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του sequel
08 Νοεμβρίου 2022 20:57
Deadpool 3: Θετικά νέα από τον Ryan Reynolds για την πορεία της κυκλοφορίας του

Όλα κυλάνε μια χαρά για το πολυαναμενόμενο Deadpool 3 μέχρι στιγμής καθώς οι αστέρες της ταινίας, Ryan Reynolds και Hugh Jackman έχουν ξεκινήσει τις εντατικές προπονήσεις και τα τρολαρίσματα μεταξύ τους τελευταία δεν έχουν σταματημό. Η χημεία μεταξύ των Deadpool και "Wolverine" δείχνει να ξεχειλίζει και να ξετρελαίνει τους Marvel fans σχεδόν δυο χρόνια πριν καν κυκλοφορήσει η ταινία! 

Θετικά νέα για το πότε κυκλοφορεί

Ο Ryan Reynolds παραχώρησε μια συνέντευξη στο SiriusXM για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πορεία της παραγωγής του Deadpool 3 και πότε περίπου αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Παραδόξως ο Reynolds απάντησε ευθέως στην ερώτηση δίνοντας μια θετική οπτική στο πότε θα πατήσουν στο πλατό Deadpool και Wolverine μαζί: 

Ναι, όπως και εγώ δεν το θεωρώ δεδομένο. Θα δουλέψω όχι με έναν, αλλά με δύο από τους πιο στενούς μου φίλους, τον Shawn Levy και τον Hugh Jackman, σε αυτή την ταινία. Και είμαστε, κυριολεκτικά, βουτηγμένοι μέχρι τα μπούνια αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία και εξακολουθούμε να γράφουμε. Θέλω να πω ότι η διαδικασία συγγραφής για τις ταινίες "Deadpool" δεν τελειώνει πραγματικά μέχρι να μας πάρουν την ταινία. Κυριολεκτικά, όπως όταν πρέπει να μου αρπάξουν το μικρόφωνο από το χέρι στο μοντάζ... Η παραγωγή θα ξεκινήσει, ελπίζω κάποια στιγμή λίγο πριν το καλοκαίρι. Αλλά τα γυρίσματα είναι το σύντομο, ευκολότερο μέρος. Μετά είναι η προθέρμανση, η προετοιμασία, η συγγραφή. Τα γυρίσματα είναι σύντομα, μετά έχεις τη διαδικασία του μοντάζ. Εκεί είναι που πραγματικά φτιάχνεται η ταινία, στο δωμάτιο του μοντάζ.

Έτσι λοιπόν τα γυρίσματα του Deadpool 3 θα ξεκινήσουν κάπου προς τα τέλη της άνοιξης του 2023, προς τις αρχές του καλοκαιριού. Ο Reynolds μάλιστα δήλωσε ότι θα είναι πλήρως αφοσιωμένος στην παραγωγή του Deadpool 3 για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Όσα ξέρουμε για το Deadpool 3 μέχρι τώρα

Η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024