Deadpool 3: Ο Hugh Jackman πειράζει ασταμάτητα τον Ryan Reynolds στα social media (ΦΩΤΟ)

Προετοιμάζονται για τα γυρίσματα και πειράζουν ασταμάτητα ο ένας τον άλλο
05 Νοεμβρίου 2022 13:59
Deadpool 3: Ο Hugh Jackman πειράζει ασταμάτητα τον Ryan Reynolds στα social media (ΦΩΤΟ)

Η χημεία και η φιλία εκτός του πλατό μεταξύ Ryan Reynolds και Hugh Jackman ξεχειλίζει και δεν χάνουν ευκαιρία να την αναδείξουν ακόμη περισσότερο ενόψει του άκρως αναμενόμενου Deadpool 3. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό προετοιμάζονται πυρετωδώς γιατί εντός του 2023 ξεκινούν τα γυρίσματα.

Και φυσικά το κάνουν αυτό με τη χρήση των social media τους εκεί όπου τα τελευταία 24 ωρα δεν έχουν σταματήσει να αλληλοπειράζονται και να τρολάρονται συνεχώς και σε Twitter και σε Instagram. Στην προκειμένη όμως θα περίμενε κανείς τον Reynolds να ξεκινήσει το χορό, αλλά είναι ο Jackman που άρχισε το τρολάρισμα. 

Αρχικά στο Instagram μέσω των Stories του, ο 54χρονος σταρ που θα επιστρέψει ως Wolverine στο Deadpool 3, ανέβασε μια φωτογραφία από τις πρόβες της παράστασής στο Broadway που συμμετέχει. Σε αυτή πήρε μια πόζα αλά Wolverine και γράφει: "Κάνουμε πρόβα με τον body double του Ryan Reynolds, τον Benjamin Pajak. Η ομοιότητα είναι σοκαριστική."

Ο 10χρονος συμπρωταγωνιστής του Τζάκμαν στη θεατρική παράσταση φοράει φυσικά μια μάσκα Deadpool.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Σε μια άλλη τρολιά του στο Twitter ο Jackman ανέβασε μια φωτογραφία όπου δείχνει ένα αυτοκίνητο με διαλυμένη την πόρτα του. Μόνο που την έχει "χαιδέψει" με τα νύχια του ο Wolverine, με τον ηθοποιό να γράφει "Μπορεί ο στόχος μου να μην είναι στα καλύτερά του αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα είναι όταν προκύψει η ανάγκη". 

Από κάτω του απάντησε ο Reynolds λέγοντας ότι "αυτό είναι το Kia Sorento μου ρε μαλ****κα" με τον Jackman να του απαντά ότι "είσαι στη τσίτα σήμερα, μήπως να δοκιμάσεις τίποτα ασκήσεις γιόγκα;":

 

Όσα ξέρουμε για το Deadpool 3 μέχρι τώρα

Η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024