SCREAM 6: Η ταινία τρόμου θα έρθει νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε!

Μεταφέρεται η ημερομηνία κυκλοφορίας
04 Νοεμβρίου 2022 23:11
SCREAM 6: Η ταινία τρόμου θα έρθει νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε!

Μέχρι τώρα το Scream 6 ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου 2023. Ωστόσο, η Paramount Pictures επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις του horror slasher franchise, μεταφέροντας αρκετές ημέρες νωρίτερα την πρεμιέρα του έκτου κεφαλαίου.

Αναλυτικότερα, το πολυαναμενόμενο sequel εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένο για τον πρώτο ανοιξιάτικο μήνα του 2023 και θα κάνει τελικά το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως οι fans θα χρειαστεί να κάνουν τρείς εβδομάδες λιγότερη υπομονή. Η Paramount Pictures έκανε την ανακοίνωση μέσα από ένα tweet που είναι λες και γράφτηκε από τον Ghostface, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχω αλλάξει τα σχέδιά μου για σένα».

Το εν λόγω tweet ακολουθεί παρακάτω:

Λίγα λόγια για το Scream 6

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του Scream 6. Μιας και αναμένεται να είναι μια ταινία με πολλές…απώλειες, είναι λογικό η παραγωγή να κρατάει τα μυστικά της. Παρόλα αυτά, στο επόμενο Scream οι επιζώντες του μακελειού του Ghostface αναμένεται να αφήσουν πίσω το Woodsboro και ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους στη Νέα Υόρκη.

Στην ταινία θα επιστρέψει μεταξύ άλλων η Courteney Cox, ωστόσο θα λείπει ένα σημαντικό πρόσωπο του franchise. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που λέει ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Έτσι, το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage) και Josh Segarra (Arrow). Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.