Έρχεται νέα ταινία Godzilla από την Ιαπωνία!

Εκτός από το Godzilla vs Kong που περιμένουμε ήδη
03 Νοεμβρίου 2022 23:51
Έρχεται νέα ταινία Godzilla από την Ιαπωνία!

Η Toho, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Ιαπωνικό Godzilla ανακοίνωσε ότι ένα ολοκαίνουργιο φιλμ για το θρυλικό τέρας θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2023. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε κατά τη διάρκεια του “Godzilla Day 2022”, όπου το επίσημο account του franchise στο Twitter έδωσε και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Ο Takashi Yamazaki θα βρίσκεται πίσω από τη σκηνοθεσία της ταινίας, ο οποίος έχει δουλέψει στα Lupin III: The First, Parayste Part 1 και Part 2, καθώς και στο Dragon Quest: Your Story. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση παρακάτω:

Να σημειωθεί κάπου εδώ, ότι πρόκειται για τη νέα ταινία του franchise που φτιάχνει η Toho εδώ και χρόνια, μιας και τελευταία φορά είχε κυκλοφορήσει το Shin Godzilla το 2016. Τώρα, όσον αφορά το franchise, αλλά από τους Αμερικάνους, η Warner Bros. και η Legendary Pictures ετοιμάζουν το sequel του Godzilla vs Kong, το οποίο και αυτό θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.

Σύμφωνα με την Legendary, η επερχόμενη ταινία θα εξετάσει περαιτέρω τις ιστορίες των δύο τεράτων και την προέλευσή τους, καθώς και γιατί προστατεύουν την ανθρωπότητα και τη Γη από άλλα τέρατα και από τους ίδιους τους ανθρώπους. Αυτό ίσως και να υποδηλώνει ότι και ο Godzilla, αλλά και ο Kong θα έχουν περισσότερο “screentime” σε αυτό το φιλμ.

Όσον αφορά το επιτελείο και το cast, o Adam Wingard έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και πάλι, ενώ πρωταγωνιστούν οι Brian Tyree Henry, Rebecca Hall, Kaylee Hottle returning, Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns και Rachel House. Οι Terry Rossio, Jeremy Slater και Simon Barrett έγραψαν το σενάριο.