Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε πόσους συνδρομητές έχει το ΗΒΟ Max

Μαζί με τις άλλες υπηρεσίες της
03 Νοεμβρίου 2022 23:01
Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε πόσους συνδρομητές έχει το ΗΒΟ Max

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε και επίσημα πόσοι άνθρωποι έχουν συνδρομή παγκοσμίως στις υπηρεσίες της. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει πλέον σχεδόν 95 εκατομμύρια συνδρομητές που βλέπουν HBO, HBO Max και Discovery+. Φυσικά, το HBO Max γνώρισε τεράστια αύξηση τους τελευταίους μήνες, λόγο του House of the Dragon, το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο.  

Κατά τη διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων της, για το τρίτο τρίμηνο του έτους, που ξεκίνησε από τον Ιούλιο και ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, η εταιρία έφερε στις υπηρεσίες της 2,8 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Και ενώ πλησιάζει τα 100 εκατομμύρια, η αύξηση των συνδρομητών για το εν λόγω τρίμηνο δεν ήταν σημαντική. Στις ΗΠΑ, τα HBO, ΗΒΟ Max και Discovery+ είδαν αύξηση με μόλις 500.000 νέους πελάτες.

Για παράδειγμα, το Netflix πρόσθεσε 2,4 εκατομμύρια νέους συνδρομητές το τρίτο τρίμηνο και έχει συνολικά 223 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ο David Zaslav, ο οποίος είναι CEO της Warner Bros. Discovery δήλωσε:

Επανασχεδιάζουμε και μεταμορφώνουμε τον οργανισμό για το μέλλον. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και απομένουν ακόμη κάποιες δύσκολες αποφάσεις να ληφθούν. Έχουμε απόλυτη πεποίθηση για την ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το HBO Max παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.