Ηρακλής: Τo live-action remake της Disney θα εμπνέεται από τη γενιά του TikTok

Το remake που θα σκηνοθετήσει ο Guy Ritchie σε παραγωγή αδερφών Russo
03 Νοεμβρίου 2022 20:56
Ηρακλής: Τo live-action remake της Disney θα εμπνέεται από τη γενιά του TikTok

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως ο Ηρακλής (Hercules) της Disney θα λάβει σύντομα ένα live-action remake στα πρότυπα των "Αλαντίν" και "Βασιλιάς των Λιονταριών", που θα βασίζεται όμως στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1997 που λατρεύτηκε από εκατομμύρια κόσμου. 

Οι αδερφοί Russo (σκηνοθέτες του Avengers: Endgame) είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας μέσω του ABGO στούντιό τους, παρά το ότι ξεκαθάρισαν ότι δε θα επιστρέψουν στη Marvel Studios μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας. 

Μιας και δουλεύουν για τη Disney αποκάλυψαν μερικά από τα σχέδιά τους για το remake του Ηρακλή που θα σκηνοθετεί ο Guy Ritchie (Aladdin, Snatch). Ανάμεσα στις πληροφορίες που αποκάλυψαν και αναμένεται να σχολιαστούν ποικίλων είναι πως ο νέος live action "Hercules" της Disney θα εμπνέεται από τη γενιά του TikTok

Πράγματι, όπως δήλωσαν, θα πρόκειται για μια κατά βάση μιούζικαλ ταινία και πως θα είναι αρκετά πειραματική: 

Υπάρχουν ερωτήματα για το πως το μεταφράζεις ως ένα μιούζικαλ. Το κοινό σήμερα έχει εκπαιδευτεί από το TikTok, σωστά; Ποιες είναι οι προσδοκίες τους για το πώς μοιάζει και πώς φαίνεται αυτό το μιούζικαλ; Αυτό μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό και να μας βοηθήσει να διευρύνουμε λίγο τα όρια για το πώς εκτελείται ένα σύγχρονο μιούζικαλ.

Ακόμη δε γνωρίζουμε ποιοι είναι το cast της ταινίας αν και αυτό ίσως να ξεκαθαριστεί σύντομα. 

Για την ιστορία η πρώτη ταινία Ηρακλής: Πέρα από το Μύθο είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 1997, με το box office να μετράει πάνω από $252.7 εκατ. δολάρια. 

Το 1999, ακολούθησε μια συνέχεια της ταινίας που κυκλοφόρησε απευθείας σε βίντεο, το Hercules: Zero to Hero, το οποίο λειτούργησε επίσης ως πιλότος για την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, Ηρακλής: Η σειρά. Η τηλεοπτική σειρά επικεντρώνεται στη διάρκεια που ο Ηρακλής βρισκόταν στην ακαδημία του Προμηθέα.