Marvel: Θα επιστρέψουν οι σκηνοθέτες του Avengers Endgame στο MCU; - Οι Russos απαντούν

Και τα νέα που μεταφέρουν δεν είναι τόσο ευχάριστα
03 Νοεμβρίου 2022 00:47
Marvel: Θα επιστρέψουν οι σκηνοθέτες του Avengers Endgame στο MCU; - Οι Russos απαντούν

Το σκηνοθετικό δίδυμο των αδερφών Russo είναι υπεύθυνο για την ιστορική επιτυχία του Avengers: Endgame που μέχρι και σήμερα αποτελεί τη 2η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών. Έχοντας ένα εξαιρετικό σερί επιτυχιών στο σύμπαν της Marvel Studios αλλά και μια καλή θέση στη συνείδηση των fans της Marvel, η επιστροφή του στο MCU θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη. 

Ωστόσο, δεδομένου των συνθηκών δεν είναι διότι το ένα project που έλεγαν πως θα τους έκανε εδώ και καιρό να επιστρέψουν στο MCU ήταν το "Secret Wars". Μόνο που εδώ και μήνες γνωρίζουμε ότι η Marvel δεν τους κλείδωσε για το επικό φινάλε του Multiverse Saga, καθώς οι ίδιοι απάντησαν στο ότι δεν υπέγραψαν συμβόλαιο, διαψεύδοντας τα όσα ακούγονταν. 

Τα νεότερα που μεταφέρουν οι Joe και Anthony Russo για την ενδεχόμενη επιστροφή τους στο MCU επίσης δεν είναι και τα πιο ευχάριστα. 

Επιστρέφουν ή όχι σύντομα; 

Σε μια νέα τους μακροσκελής συνέντευξη στο Variety όπου μίλησαν εφ'όλης της ύλης, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ερώτηση για το μέλλον τους στη Marvel. O Joe Russo αποκάλυψε ότι αυτός και ο αδερφός του έχουν συνεχείς συζητήσεις για να βρουν ένα σωστό timing και να κάνουν το...comeback. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται μιας και με τα projects που έχουν στα σκαριά δεν θα γίνει για τα επόμενα χρόνια, τουλάχιστον μην το περιμένετε αυτή τη δεκαετία. 

"Πάντα συζητάμε- θα πρέπει να δούμε τι θα λειτουργήσει. Δεν θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάτι με τη Marvel μέχρι το τέλος της δεκαετίας".

Κάπως έτσι εξανεμίζονται οι ελπίδες που ήθελαν να αναλαμβάνουν τη κενή θέση της σκηνοθεσίας του Avengers: Secret Wars, το οποίο πρόσφατα μάθαμε ότι καθυστερεί. Από την πλευρά της η Marvel δια στόματος Kevin Feige είχε αφήσει να εννοηθεί πως επιθυμεί την επιστροφή των Russos στη σκηνοθετική καρέκλα, απλώς δε θα είναι το Avengers: Secret Wars. 

Με τις πρόσφατες solo επιτυχίες τους χάρη στην εταιρία παραγωγής που διατηρούν την AGBO δείχνουν αφοσιωμένοι στα δικά τους projects, όπως την πανάκριβη σειρά της Amazon, με τίτλο "Citadel" που κόστισε πάνω από $185 εκατομμύρια, τα sequel και prequels του "The Gray Man" -άλλη μια επιτυχία τους στο Netflix και πολλά ακόμη. 

Το Avengers: The Kang Dynasty θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2025. Μετά και την πρόσφατη καθυστέρησή του το Avengers: Secret Wars αναμένεται να βγει τη 1η Μαΐου του 2026.