Hugh Jackman: Κι όμως ο αγαπημένος του σούπερ ήρωας δεν είναι από την Marvel!

O "Wolverine" έκανε μια αποκάλυψη που δεν τη περίμενε κανείς
02 Νοεμβρίου 2022 23:32
Hugh Jackman: Κι όμως ο αγαπημένος του σούπερ ήρωας δεν είναι από την Marvel!

Ο Hugh Jackman έγινε δικαιωματικά συνώνυμος με το όνομα "Wolverine" έχοντας υποδυθεί τον εμβληματικό ρόλο για πάνω από 20 χρόνια, την ώρα που αναμένεται να επιστρέψει το 2024 στον ρόλο αυτόν για χάρη του Deadpool 3, στο πλευρό του Ryan Reynolds και για χάρη του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety ο 54χρονος σταρ αποκάλυψε τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα και παρά το ότι έχει υποδυθεί έναν από τους πιο γνωστούς της Marvel, η αγάπη του δεν βρίσκεται στην πλευρά που υπηρετεί! 

Ο Wolverine θαυμάζει Batman και DC

Κι όμως δεν ανέφερε ούτε τον Iron Man, ούτε τον Thor, ούτε τον Captain America και γενικά κανέναν από τη πλευρά της Marvel. To Variety τον ρώτησε ποια είναι η αγαπημένη του superhero ταινία με τον Jackman να απαντάει σε όλα "DC". Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του στο Variety: 

Η αγαπημένη μου superhero ταινία; Μεγαλώνοντας, ήταν ο πρώτος Superman. Εκείνος τα άλλαξε όλα. Η ταινία του Richard Donner, με τον Christopher Reeve. Θα πω επίσης ότι σκέφτομαι μια ταινία από τα Batman του Nolan. Θα πάω με το Dark Knight. 

Παρά το ότι υπηρετεί τους X-Men και τον "Logan" εδώ και δεκαετίες, ο Χιου Τζάκμαν θαυμάζει τις ταινίες της DC και επέλεξε ως την αγαπημένη του όλων το "The Dark Knight" του Christopher Nolan, που βρίσκεται στις λίστες πολλών αλλά και τη συνείδηση του κόσμου ως μια από τις καλύτερες -αν όχι η καλύτερη του είδους. 

Όσα ξέρουμε για το Deadpool 3 μέχρι τώρα

Η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024