ΦΗΜΗ: "Κλειδώνει" η επιστροφή Tom Holland για το Spider-Man 4

Sony Pictures και Disney ακούγεται ότι βρίσκονται κοντά σε μια νέα μεγάλη συμφωνία
02 Νοεμβρίου 2022 22:32
ΦΗΜΗ: "Κλειδώνει" η επιστροφή Tom Holland για το Spider-Man 4

Το "Spider-Man: No Way Home" ήταν αναμφίβολα το κινηματογραφικό γεγονός της περασμένης χρονιάς. Το hype για κάθε τρέιλερ και κάθε νέα πληροφορία ήταν τεράστιο και αυτό φάνηκε και μέσα από τις εισπρακτικές επιδόσεις της ταινίας, καθώς συγκέντρωσε περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και έγινε αμέσως μια από τις πιο κερδοφόρες ταινίες όλων των εποχών.

Αγαπήθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς, όπως αποδεικνύουν οι βαθμολογίες 98% και 93% στο Rotten Tomatoes αντίστοιχα. Η τρίτη ταινία της τριλογίας Spider-Man του Tom Holland λειτούργησε ως ένα όμορφο ραβασάκι στο κινηματογραφικό ταξίδι του χαρακτήρα και άφησε τα πράγματα σε ένα θεωρητικά καλό κλείσιμο για τον Spidey του MCU.

Αλλά ακόμη και πριν η ταινία γίνει τόσο μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, η Sony και η Marvel κατέστησαν σαφές ότι θα ήθελαν να συνεχίσουν να συνεχίσουν τις Spidey περιπέτειες του Tom Holland. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που το "No Way Home" βγήκε στις αίθουσες και μόλις πριν από λίγους μήνες η Sony επανακυκλοφόρησε την ταινία με επιπλέον υλικό και με τον τίτλο "Spider-Man: No Way Home: The More Fun Stuff Version".

Όσον αφορά όμως τη συνέχεια της ιστορίας, και τα δύο στούντιο έχουν διατηρήσει σιγή ιχθύος για το θέμα και έτσι οι fans διερωτώνται "που είναι το Spider-Man 4'

Νέο deal μεταξύ Sony-Disney για τον Spider-Man του MCU

Τώρα μια νέα φήμη έρχεται να βάλει λάδι στη φωτιά στο θέμα της επιστροφής του Tom Holland ως Spider-Man, η οποία προέρχεται από την Grace Randolph. Αν και δεν θεωρείται ανάμεσα στους πιο έμπιστους insiders το σερί της τελευταία είναι εντυπωσιακό έχοντας αναδείξει πληροφορίες όπως το trailer του Guardians of the Galaxy The Holiday Special και τον Yahya Abdul-Mateen II ως Wonder Man του MCU. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της λοιπόν η Sony Pictures και Disney/Marvel Studios βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση μιας νέας μεγάλης συμφωνίας για τη χρήση του Spider-Man στο MCU, όπως έγινε με την προηγούμενη τριλογία ταινιών. 

Το νέο deal περιλαμβάνει το Spider-Man 4 και τη συμμετοχή του Holland τόσο στα άκρως αναμενόμενα "Avengers: The Kang Dynasty" και Avengers: Secret Wars. Ακόμη κι αν δεν ισχύουν αυτές οι φήμες ίσως αυτά να αποτελούν ένδειξη ότι κάτι κινείται στον ορίζοντα. 

Άλλη μια ένδειξη είναι το πρόσφατο ξεπάγωμα του λογαριασμού του Tom Holland στο Instagram, καθώς πριν μερικές μέρες ανήρτησε ένα νέο βίντεο για τον φιλανθρωπικό οργανισμό που συντηρεί με τον αδερφό του. Ο 26χρονος ηθοποιός είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες ότι θα απέχει από τα social media για την ψυχική του υγεία. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

H χρονική συγκυρία αυτών των πληροφοριών έρχεται να προστεθεί στις πηγές του The Cosmic Circus που ανέφεραν ότι η Sony Pictures εξετάζει το ενδεχόμενο να τοποθετήσει το Spider-Man 4 στο slot με ημερομηνία 12 Ιουλίου 2024, ώστε τότε να βγει στις αίθουσες. 

Εάν πράγματι οι δύο κολοσσοί εργάζονται πάνω σε ένα νέο deal για τον Spider-Man του Holland, τότε οι ανακοινώσεις δε θα αργήσουν να έρθουν.