Henry Cavill εξομολογείται: Αυτή είναι η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε ποτέ

Δεν είναι στο The Witcher…
02 Νοεμβρίου 2022 15:54
Henry Cavill εξομολογείται: Αυτή είναι η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε ποτέ

Πολλοί τον γνώρισαν ως “Superman”, άλλοι τον αγάπησαν ως “Geralt” στη σειρά The Witcher του Netflix, ωστόσο, ο Henry Cavill έχει παίξει σε πάρα πολλές παραγωγές του Χόλιγουντ. Τώρα, ο διάσημος ηθοποιός, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει ποτέ, και όχι, δεν είναι από Man of Steel, αλλά ούτε και από το Witcher.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στο Collider, ελέω του Enola Holmes 2, ο Cavill είπε ότι η πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει ποτέ είναι στο Mission: Impossible – Fallout του Christopher McQuarrie με τον Tom Cruise.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Παρόλο που δεν πρόκειται για ένα πλάνο, αλλά για ένα sequence, που η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και ήταν πολύ δύσκολα, θα το ξανά έκανα. Ήταν μία σκηνή με ένα ελικόπτερο στο Mission: Impossible – Fallout.

Έκανε πάρα πολύ κρύο, ήμασταν στις Νότιες Άλπεις μέσα στο χειμώνα, με ανοιχτές τις πόρτες σε ένα ελικόπτερο. Έβγαζα το πρόσωπό μου έξω ενώ φυσούσε και γύρω έβλεπες κάθε λογής πράγματα να «πετάνε» πίσω, πάνω δεξιά και αριστερά μου. Δεν άκουγα απολύτως τίποτα. Περίμενα τον πιλότο να μου κάνει σήμα για να καταλάβω ότι «ρολάρουν» οι κάμερες.

Έπρεπε, λοιπόν, να συνεχίσω να παίζω σε αυτή τη σκηνή με το κεφάλι έξω από το παράθυρο του ελικοπτέρου και έπρεπε να υποθέσω ότι οι πυροβολισμοί σε αυτή τη σκηνή σταματούσαν. Για να καταλάβω τι γινόταν, έπρεπε να βλέπω το ελικόπτερο με τον Tom Cruise που ήταν είτε μπροστά, είτε πίσω μας ή να δω πότε οι κάμερες θα απομακρυνθούν.

Ήμουν σε φάση: Οκ, νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι μπορώ να καθίσω τώρα. Μετά από 40 λεπτά, προσγειωθήκαμε και κάθισα δίπλα από μία «σόμπα» και ζέστανα τα χέρια μου και έλεγα: εντάξει τώρα θα ανεφοδιαστούμε.

Μετά πάλι το ίδιο, έπρεπε να σφίξω τα δόντια μου και να το κάνω αυτό για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά μου άρεσε πολύ αυτό το sequence. Άξιζε τον κόπο.

Henry Cavill: Θέλει επιστροφή στις ρίζες του Superman - "Nα νιώσει ο κόσμος ότι μπορεί να πετάξει" 

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η Henry Cavill ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δε θα συμμετέχει στην 4η σεζόν του The Witcher και τελευταία φορά θα τον δείτε ως Geralt στον επερχόμενο 3ο κύκλο.