Avatar 2: The Way of Water - Θα τρίβετε τα μάτια σας με το νέο trailer!

Μια χορταστική ματιά στο επικό sequel
02 Νοεμβρίου 2022 15:19
Avatar 2: The Way of Water - Θα τρίβετε τα μάτια σας με το νέο trailer!

Μετά από δίχως υπερβολή χρόνια αναμονής, η πρεμιέρα της πολυαναμενομένης συνέχειας του Avatar βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Πιστή στο ραντεβού της, λοιπόν, η 20th Century Studios μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο χορταστικό trailer του Avatar: The Way of Water, για να προετοιμάσει το έδαφος.

Το εν λόγω βίντεο έχει διάρκεια περίπου δυόμιση λεπτά και περιλαμβάνει μερικά σκηνικά που δίχως υπερβολή ρίχνουν σαγόνια. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη νέα επική ταινία του James Cameron, ενώ παρακάτω θα βρείτε και τη νέα αφίσα που αποκαλύφθηκε παράλληλα.

Το ολοκαίνουργιο trailer του Avatar: The Way of Water:

Η νέα αφίσα του Avatar: The Way of Water:

Λίγα λόγια για το Avatar 2

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2022.