TROLL: Αυτή είναι η νέα ταινία του Netflix που υπόσχεται σασπένς και ατελείωτη δράση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τεράστιο αρχαίο πλάσμα καταφθάνει τον Δεκέμβριο
02 Νοεμβρίου 2022 14:59
TROLL: Αυτή είναι η νέα ταινία του Netflix που υπόσχεται σασπένς και ατελείωτη δράση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά του για τη νέα του ταινία που ακούει στο όνομα “TROLL”. Είχαμε καιρό να δούμε ή να ακούσουμε κάτι για το πολυαναμενόμενο φιλμ και τώρα μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα, καθώς η υπηρεσία κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Το TROLL είναι μια ταινία φαντασίας που επικεντρώνεται σε ένα τεράστιο αρχαίο πλάσμα, το οποίο μόλις έχει “ξυπνήσει” και θέλει να φέρει το χάος στον κόσμο. Η streaming υπηρεσία ποντάρει πολλά εδώ και υπόσχεται μία νορβηγική περιπέτεια που είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Roar Uthaug, γνωστός από τις δουλειές του στα The Wave και Tomb Raider. Επίσης, μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν και οι Ine Marie Wilmann, Mads Sjogard Pettersen, Gard B. Eidsvold και Kim S. Falck-Jorgensen.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Ένα αρχαίο τρολ ξυπνάει σε ένα βουνό της Νορβηγίας. Μια ετερόκλητη ομάδα ηρώων πρέπει να συνεργαστεί και να αποτρέψει αυτό το τρολ από το να προκαλέσει το θανατηφόρο χάος.

Το TROLL θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix την 1η Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.