Terrifier 2: Αυτή είναι η νέα horror ταινία που τρέλανε τα social media, αλλά λίγοι ξέρουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
02 Νοεμβρίου 2022 13:49
Terrifier 2: Αυτή είναι η νέα horror ταινία που τρέλανε τα social media, αλλά λίγοι ξέρουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε μία ταινία τρόμου/slasher και έχει «τρελάνει» τα social media, με εκατοντάδες posts στο Twitter. Ο λόγος γίνεται για το Terrifier 2, το οποίο κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους της Αμερικής στις αρχές του Οκτωβρίου, έχει λάβει αρκετά καλές κριτικές και πρόσφατα μπήκε και στην υπηρεσία “SCREAMBOX”.

Πρόκειται για το sequel της ταινίας του 2016 με έναν κλόουν δολοφόνο που ονομάζεται “Art the Clown”. Στο Terrifier 2 επιστρέφει ο David Howard Thornton ως τον δαιμονικό δολοφόνο, ενώ στο cast βρίσκεται και η Lauren LaVera που υποδύεται την Sienna. Επίσης, από το πρώτο φιλμ, έρχεται και η Samantha Scaffidi ως Victoria Heyes, καθώς και η Felissa Rose (Sleepaway Camp).

Η σύνοψή του έχει ως εξής:

Μετά τον φρικτό χαμό του στην πρώτη ταινία, μια απαίσια παρουσία έφερε τον Art στη ζωή για να φέρει και πάλι τον τρόμο στους κατοίκους του Miles. Τη νύχτα του Halloween, εκείνος επιστρέφει σε αυτή τη πόλη και ψάχνει για νέο θύμα: ένα έφηβο κορίτσι και τον μικρό αδερφό της.

Μέχρι και ο μετρ του είδους, ο Stephen King μίλησε γι’ αυτή την ταινία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

Οι αντιδράσεις στα social media:

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το φιλμ τα πήγε και πολύ καλά στο box office της Αμερικής με έσοδα που ξεπέρασαν τα 7,6 εκατομμύρια δολάρια, μιας και είχε budget τις $250.000.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει αυτή η ταινία στα μέρη μας, ωστόσο, παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το επίσημο trailer της.