Η γνωστή ταινία “Lucy” θα γίνει σειρά με τον Morgan Freeman

Και θα υποδυθεί ξανά τον Professor Norman
01 Νοεμβρίου 2022 15:11
Η γνωστή ταινία “Lucy” θα γίνει σειρά με τον Morgan Freeman

Ο Morgan Freeman βρίσκεται σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό για να είναι ο πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά “Lucy”. Το Lucy ήταν μία πολύ επιτυχημένη ταινία με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson, και φαίνεται πως το σόου αυτό θα είναι spin-off.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Freeman θα υποδυθεί ξανά τον Professor Norman και θα είναι το κεντρικό πρόσωπο αυτής της σειράς. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Johansson θα βρίσκεται ή όχι στην παραγωγή. Όσον αφορά την πλοκή του spinoff, δεν έχουν επιβεβαιωθεί λεπτομέρειες, αλλά η EuropaCorp και το Village Roadshow θα βρίσκονται στην παραγωγή.

Επίσης, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ούτε ο σκηνοθέτης, αλλά ούτε και ο σεναριογράφος που θα γράψει το σενάριο.

Η σύνοψη της ταινίας είχε ως εξής:

Μια νεαρή Αμερικανίδα στην Ταιβάν γίνεται άθελά της βαποράκι. Όταν όμως τα high-tech ναρκωτικά απελευθερώνονται στον οργανισμό της, αναπτύσσει υπεράνθρωπες δυνάμεις.

Για την ιστορία, το Lucy είναι μία ταινία επιστημονικής φαντασίας που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2014, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Luc Besson. Τα γυρίσματα του φιλμ πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις όπως το Ταϊπέι, το Παρίσι και η Νέα Υόρκη. Η Johansson υποδυόταν μια γυναίκα που αποκτά ψυχοκινητικές ικανότητες όταν ένα ψυχεδελικό φάρμακο απορροφάται στο αίμα της.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά της σειρά, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.