Marvel: Ο Daniel Radcliffe απαντά ξανά στις φήμες που τον θέλουν για νέο Wolverine

Θα μπορούσε ο Χάρι Πότερ να διαδεχθεί τον Hugh Jackman;
31 Οκτωβρίου 2022 22:57
Marvel: Ο Daniel Radcliffe απαντά ξανά στις φήμες που τον θέλουν για νέο Wolverine

Εδώ και πολύ καιρό οι fans και το internet πιστεύουν πως, χάρη και σε διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, ένας από τους επικρατέστερους ηθοποιούς που θα παίξουν τον νέο Wolverine στο μέλλον είναι ο Daniel Radcliffe. 

Ο ηθοποιός που όλοι γνωρίζουμε από τις ταινίες Χάρι Πότερ έχει δουλέψει σκληρά στα μετέπειτα χρόνια να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά του franchise εκείνου. Τώρα όμως φαίνεται να τον συνδέουν με τη Marvel και το κινηματογραφικό της σύμπαν, μόνο που ο 33χρονος ηθοποιός απάντησε για ακόμη μια φορά στις φήμες, αρνούμενος τα όσα ακούγονται.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στη νέα του συνέντευξη στο GQ: 

"Είναι καθαρά μια φήμη από την περιοδεία Τύπου- λέω κάτι, και στη συνέχεια, περιστασιακά, βαριέμαι να απαντώ με αυτόν τον τρόπο, οπότε λέω κάτι διαφορετικό, και αυτό το πυροδοτεί ξανά. Απλά δεν θα έπρεπε ποτέ να ανοίξω το στόμα μου".

Δηλώνει επίσης πως γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να βγάλει από τη συνείδηση του κόσμου έναν ρόλο, ότι "δεν επιθυμεί να κλειδωθεί σε κάτι που δεν είναι σίγουρος ότι θα αγαπήσει το ίδιο για τόσο χρονικό διάστημα". 

Θα μπορούσε πιστεύετε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ να διαδεχθεί τον Χιου Τζάκμαν στον εμβληματικό ρόλο του Wolverine; Πείτε μας στα σχόλια. 

Πάντως, ο Hugh Jackman θα επιστρέψει για μια τελευταία φορά στο MCU μέσα από το Deadpool 3 μαζί με τον Ryan Reynolds. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.