Deadpool 3: O Hugh Jackman έδωσε μια υπόσχεση για την επιστροφή του Wolverine

Που θα τον κάνει ακόμη πιο πιστό στον Wolverine που όλοι λάτρεψαν
31 Οκτωβρίου 2022 21:21
Deadpool 3: O Hugh Jackman έδωσε μια υπόσχεση για την επιστροφή του Wolverine

Την ώρα που οι πρωταγωνιστές του Deadpool 3 έχουν ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις γιατί λογικά εντός του 2023 ξεκινούν τα γυρίσματα του άκρως αναμενόμενου sequel, ο Hugh Jackman έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον tease προς τους fans της Marvel. 

Μιλώντας στο AP Entertainment ο 54χρονος αστέρας που θα επιστρέψει ως Wolverine έδωσε μια υπόσχεση που θα χαροποιήσει τους Marvel fans που περιμένουν την επιστροφή του, μετά το Logan του 2017. 

Προσπαθώντας φυσικά να μην... αποκαλύψει πολλά-πολλά γιατί παραμονεύουν οι snipers της Marvel, ο Jackman υποσχέθηκε πως ο Wolverine θα είναι τέρμα τσαντισμένος στην επιστροφή του εντός του MCU, καθώς διέψευσε πανηγυρικά το όσα ακούγονταν για μια πιο "ελαφριά και κωμική" βερσιόν του χαρακτήρα στο Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds. 

Μια τι; Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα είναι σίγουρα ο πιο θυμωμένος, πικρόχολος και γκρινιάρης Wolverine και θα ρίξει πολλές από τις βολές του στον Ryan Reynolds, επιτρέψτε μου να σας πω. Σωματικά, δηλαδή".

Όσα ξέρουμε για το Deadpool 3 μέχρι τώρα

Η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024