Evil Dead Rise: Πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη horror ταινία!

Οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα έρθει τον Απρίλιο!
31 Οκτωβρίου 2022 19:37
Evil Dead Rise: Πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη horror ταινία!

Το Evil Dead franchise πρόκειται να επιστρέψει στους κινηματογράφους σύντομα, μετά από χρόνια απουσίας. Συγκεκριμένα, το Evil Dead Rise είναι η νέα ταινία της θρυλικής horror σειράς και πλέον κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα, έτσι ώστε να σας προετοιμάσει!

Το φιλμ είναι μια παραγωγή της Warner Bros. και της New Line και τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Lee Cronin του The Hole in the Ground. Τώρα, για να γιορτάσουν αυτές οι δύο εταιρίες το Halloween είπαν να δώσουν το πρώτο στιγμιότυπο από το Rise στη δημοσιότητα και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Αυτή είναι η σύνοψη του Evil Dead Rise:

Στην 5η ταινία του Evil Dead, η Beth επισκέπτεται τη μεγαλύτερη αδερφή της Ellie, η οποία μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Η επανένωσή τους διακόπτεται μυστηριωδώς, καθώς ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που «γεννά» δαίμονες και θα έρθουν αντιμέτωπες με μία εφιαλτική εκδοχή της μητρότητας.

Σε αυτό το project πρωταγωνιστούν οι Gabrielle Echols (Reminiscence), Morgan Davies (The End), Nell Fisher (Splendid Isolation), Alyssa Sutherland και Lily Sullivan. Αξίζει να αναφερθεί, πως στην παραγωγή βρίσκεται ο Sam Raimi, ο Bruce Campbell και ο Robert Tapert. Και οι τρεις τους έχουν βοηθήσει «πάρα πολύ» στο να βγει όπως πρέπει αυτή η ταινία. Ωστόσο, ο Campbell δε θα εμφανιστεί καθόλου στο φιλμ αυτό ως Ash Williams.

Το πρώτο Evil Dead κυκλοφόρησε το 1981 και μετράει πλέον σαράντα χρόνια από τη στιγμή που χάρισε τον απόλυτο τρόμο στο κοινό, με την τριλογία του δημιουργού, Sam Raimi.

Το Evil Dead Rise θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Απριλίου 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: