Rihanna: Δείτε το βίντεο κλιπ του Lift Me Up με σκηνές από το Black Panther 2!

Το επίσημο κομμάτι που θα παίξει στο πολυαναμενόμενο sequel
31 Οκτωβρίου 2022 11:55
Rihanna: Δείτε το βίντεο κλιπ του Lift Me Up με σκηνές από το Black Panther 2!

Πριν από λίγες ημέρες, η Rihanna κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας, με τίτλο “Lift Me Up”. Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα ακούγεται στην επερχόμενη ταινία των Marvel Studios, Black Panther: Wakanda Forever και τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα και το επίσημο βίντεο κλιπ.

Συγκεκριμένα, παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο του τραγουδιού και εκτός από την Rihanna, θα δείτε και πολλές σκηνές από την ταινία της Marvel. Επιπροσθέτως, με αυτό το κομμάτι η Marvel και η Disney φιλοδοξούν να έχουν μια σίγουρη υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού στην 95η Τελετή Απονομής που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2023.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το Lift Me Up γράφτηκε για να τιμήσει τη μνήμη του Chadwick Boseman.

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Η διάρκειά του θα είναι από τις μεγαλύτερες στο MCU

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2022.