Venom 3: Έχουμε νέα για την ταινία με τον Tom Hardy!

Βρέθηκε η σκηνοθέτρια του φιλμ
29 Οκτωβρίου 2022 14:11
Venom 3: Έχουμε νέα για την ταινία με τον Tom Hardy!

Τον Απρίλιο του 2022, η Sony Pictures ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Venom 3 είναι στα σκαριά και τώρα έχουμε νέες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Deadline, βρέθηκε η σκηνοθέτρια του φιλμ και δεν είναι άλλη από την Kelly Marcel, η οποία βρισκόταν στην παραγωγή και είχε γράψει και το σενάριο στις δύο πρώτες ταινίες.

Η Marcel θα καθίσει πλέον και στη σκηνοθετική καρέκλα, ενώ παράλληλα θα γράψει και το σενάριο σε μία ιστορία που ετοίμασε μαζί με τον Tom Hardy. Τόσο εκείνη, όσο και ο Hardy, θα αναλάβουν και την παραγωγή.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι εκτός από τα Venom, η Marcel έχει δουλέψει και σε άλλες επιτυχημένες παραγωγές, αφού έγραψε το σενάριο του Saving Mr. Banks της Disney, καθώς και το άκρως επιτυχημένο Fifty Shades of Grey. Επίσης, δούλεψε στο Cruella που είδαμε πέρυσι, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και το The Changeling, μία τηλεοπτική σειρά που θα καταφθάσει μέσα στη χρονιά.

Τώρα, όσον αφορά την πλοκή του Venom 3, φυσικά και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μάθουμε περισσότερα. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο Tom Hardy θα επιστρέψει κανονικά ως Eddie Brock-Venom. Άλλα μέλη του cast επίσης δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Για την ιστορία, τα πρώτο Venom είχε σκηνοθέτη τον Ruben Fleischer, ενώ το 2ο τον Andy Serkis. Παρ’ όλα αυτά, η Kelly Marcel βρισκόταν στη δημιουργική ομάδα από την αρχή.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.