Πλάκωσε το σκότος στο πρώτο trailer της νέας ταινίας τρόμου με τον Christian Bale

Το The Pale Blue Eye θα φέρει μια gothic ιστορία φόνων και μυστηρίου στο Netflix
27 Οκτωβρίου 2022 21:22
Πλάκωσε το σκότος στο πρώτο trailer της νέας ταινίας τρόμου με τον Christian Bale

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το The Pale Blue Eye τη νέα gothic ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον Christian Bale, που ευελπιστεί να μαγνητίσει τα βλέμματα των συνδρομητών της υπηρεσίας. 

Η υπόθεση του The Pale Blue Eye

Γουέστ Πόιντ, 1830. Ένας αποκαρδιωμένος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ερευνήσει σιωπηρά τη βάναυση δολοφονία ενός δόκιμου. Αντιμέτωπος όμως με τον δεσμευτικό κώδικα σιωπής των δοκίμων, ζητά από έναν συνάδελφο του θύματος να τον βοηθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση – έναν νεαρό άντρα τον οποίο γνωρίζουμε σήμερα με το όνομα Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και συντελεστές: 

Πρωταγωνιστούν οι Christian Bale ως Augustus Landor και Harry Melling "The Queen's Gambit" ως Edgar Alan Poe, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Scott Cooper των "Antlers" και "Crazy Heart". 

Τα ονόματα δεν σταματούν εκεί καθώς το cast απαρτίζεται από τους:Gillian Anderson (The Crown), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody), Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Toby Jones (First Cow), Harry Lawtey (Industry), Simon McBurney (Carnival Row), Timothy Spall (Mr. Turner), Hadley Robinson (Moxie), Joey Brooks (Molly’s Game), Brennan Cook (Encounter), Gideon Glick (Marvelous Mrs. Maisel), Fred Hechinger (The White Lotus), Matt Helm (Tragedy of Macbeth), Steven Maier (The Plot Against America), Charlie Tahan (Ozark) και τον θρυλικό Robert Duvall (The Judge

Δείτε το νέο trailer του The Pale Blue Eye

Πότε κυκλοφορεί; 

Το The Pale Blue Eye θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου του 2022, ενώ θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 6 Ιανουαρίου 2023

Φωτογραφίες από την ταινία