Ο Kevin Feige της Marvel σχολίασε την νέα μεταγραφή James Gunn στη DC σε ρόλο “αντί-Feige“

Το αφεντικό της Marvel Studios έσπασε τη σιωπή του για το καινούργιο αντίπαλο δέος της DC Studios
27 Οκτωβρίου 2022 19:05
Ο Kevin Feige της Marvel σχολίασε την νέα μεταγραφή James Gunn στη DC σε ρόλο “αντί-Feige“

Η είδηση της νέας μεταγραφής του James Gunn στη DC σε ρόλο "αντί-Feige" αυτή τη φορά έφερε χαμόγελα στις τάξεις των fans του κινηματογραφικού σύμπαντός της. Το γεγονός αυτό δεν είχε σχολιάσει ο Kevin Feige, επικεφαλής και πρόεδρος της Marvel Studios. 

Τη σιωπή του στο θέμα αυτό έσπασε στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας του Black Panther: Wakanda Forever, όπου φυσικά οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι σκέφτεται για την προαγωγή του Gunn σε co-CEO του νεοσύστατου DC Studios. Ο mastermind του MCU πέταξε μια ελαφριά μπηχτή στην κάμερα του Deadline, για το ότι "δεν ξέρει πως θα προλάβει να δουλέψει για την DC" την ώρα που ετοιμάζεται να προωθήσει το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special στο Disney Plus, αλλά και το πολυαναμενόμενο Guardians of the Galaxy Vol. 3

Έκανε όμως και ένα θετικό σχόλιο ανάμεσά τους: 

"Μιλάω με τον Τζέιμς σχεδόν κάθε μέρα. Έχουμε ένα θαυμάσιο πράγμα που έρχεται και ονομάζεται Guardians of the Galaxy Holiday Special και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Έχουμε ένα υπέροχο θέαμα που λέγεται "Guardians of the Galaxy Vol. 3" και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο. Πώς θα έχει χρόνο να δουλέψει για την DC μέχρι τον Μάιο δεν ξέρω, αλλά μόλις βρει χρόνο θα είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα είμαι ο πρώτος στην ουρά να δω οτιδήποτε θα κάνει".

Δείτε το απόσπασμα: 

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα αφεντικά των DC ταινιών:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Gunn είναι ένα από τα πιο αξιοσέβαστα μυαλά στον κόσμο των super hero ταινιών. Αρχικά έγινε γνωστός στο χώρο των ανεξάρτητων ταινιών και η δημοφιλία του εκτοξεύθηκε το 2014 με το Guardians of the Galaxy της Marvel Studios, το οποίο απέκτησε και ένα sequel το 2017. Στη συνέχεια, ο Gunn μεταπήδησε στην DC το 2018 για το The Suicide Squad, όταν η Marvel τον απέλυσε, πριν τον επαναφέρει τελικά για το Guardians of the Galaxy Vol. 3 του 2023. Το The Suicide Squad έλαβε θετικές κριτικές και γέννησε και το επιτυχημένο spinoff του HBO Max, Peacemaker, με πρωταγωνιστή τον John Cena. Ο Gunn εργάζεται επί του παρόντος για τη δεύτερη σεζόν του.

Από την άλλη, ο Safran είναι εξαιρετικά γνωστός ως μάνατζερ, με τον Gunn να συγκαταλέγεται μεταξύ των πελατών του. Συνεισφέρει εδώ και καιρό στα projects της DC, όντας παραγωγός του Aquaman που έχει εισπράξει 1 δισεκατομμύριο δολάρια, καθώς και των Suicide Squad, Peacemaker και Shazam! Η σχέση του με τη Warner μετράει 10 χρόνια και περιλαμβάνει το franchise τρόμου Conjuring, αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Safran είναι επίσης παραγωγός των επερχόμενων sequels Aquaman and the Lost Kingdom και Shazam! Fury of the Gods.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Marvel Studios’ Special Presentation: The Guardians of the Galaxy Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου 2022 μέσα από το Disney+.