Deadpool 3: Ο Hugh Jackman και το σοκ που έπαθε ο Ryan Reynolds στο άκουσμα της επιστροφής του

Ούτε ο Deadpool δεν το πίστευε καθώς είχε προσπαθήσει αμέτρητες φορές να τον προσεγγίσει
26 Οκτωβρίου 2022 23:59
Deadpool 3: Ο Hugh Jackman και το σοκ που έπαθε ο Ryan Reynolds στο άκουσμα της επιστροφής του

Επί χρόνια ο Ryan Reynolds προσπαθούσε να φέρει τον Hugh Jackman πίσω στην ενεργό δράση ως Wolverine, αλλά η απάντησή του ήταν πάντοτε αρνητική. Στη νέα του συνέντευξη στο Variety, ο Χιου Τζάκμαν μιλάει για τις επί καθημερινής βάσεως απόπειρες του Reynolds να τον πείσει να επιστρέψει. 

Σε μια ανατρεπτική στιγμή όμως ο Jackman αποκάλυψε ότι άλλαξε γνώμη, κάτι που σόκαρε κυριολεκτικά τον Reynolds. Μιλώντας στο Variety, ο σταρ του "Logan" εξήγησε  πήρε τελικά την απόφαση να επιστρέψει ως Wolverine για το Deadpool 3 τον Αύγουστο του 2022 κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού.

Όταν ο Τζάκμαν τηλεφώνησε στον συμπρωταγωνιστή του στο X-Men Origins: Wolverine, η απόφαση ήταν ένα "μεγάλο σοκ για εκείνον" καθώς εντελώς συμπωματικά ο Reynolds ετοιμαζόταν να συναντηθεί με τον πρόεδρο των Marvel Studios Kevin Feige για να συζητήσουν το Deadpool 3 εκείνη την περίοδο:

"Νομίζω ότι, στην πραγματικότητα, τα είχε παρατήσει. Νομίζω ότι ήταν μεγάλο σοκ γι' αυτόν. Έκανε μια τεράστια παύση και μετά είπε: "Δεν μπορώ να πιστέψω τη χρονική συγκυρία που συμβαίνει αυτό"".

Ο Reynolds μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του που θα δουλεύει καθημερινά με "έναν από τους πιο στενούς του φίλους" υποδυόμενοι αυτούς τους δύο εμβληματικούς χαρακτήρες της Marvel: "Θεέ μου, είμαι ενθουσιασμένος. Θα είναι σαν στο σπίτι μου κάθε μέρα. Το να βρίσκομαι στο πλατό με έναν από τους πιο στενούς μου φίλους είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αλλά το να το κάνουμε με αυτούς τους δύο εμβληματικούς χαρακτήρες δίπλα-δίπλα, αυτό ξεπερνάει τα πιο τρελά μας όνειρα".

Ο ηθοποιός του Deadpool πρόσθεσε ότι αρχικά πίεσε να φέρει τον Wolverine στο franchise όταν η Disney αγόρασε για πρώτη φορά τη Fox πριν από τρία χρόνια, αλλά "δεν ήταν δυνατό τότε", οπότε "το να συμβαίνει αυτό τώρα είναι πολύ συναρπαστικό".

Μεταξύ άλλων ο Jackman συμπληρώνει τις σκέψεις του και λέει για την στροφή που έκανε σχετικά με την επιστροφή του:

"Ένα μικρό κομμάτι μου τώρα πιστεύει ότι θα ήμουν καλύτερος σε αυτό... Είναι αυτή η αλαζονεία της ηλικίας ή κάτι τέτοιο; Ο Γούλβεριν είναι ένας βασανισμένος χαρακτήρας - πιο βασανισμένος από εμένα. Αλλά πάντα έχω την αίσθηση ότι νιώθει άνετα στο πετσί του. Και εγώ νιώθω πιο άνετα στο πετσί μου τώρα, παρόλο που είναι πιο ακατάστατο".

Όσα ξέρουμε για το Deadpool 3 μέχρι τώρα

Η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024