The Batman 2: Το θετικό σενάριο για το πότε θα έρθει γράφει “υπομονή“

Οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για σημαντική καθυστέρηση
26 Οκτωβρίου 2022 19:44
The Batman 2: Το θετικό σενάριο για το πότε θα έρθει γράφει “υπομονή“

Οι νεότερες ανακατατάξεις στο στρατόπεδο της DC με την ίδρυση της DC Studios και την εύρεση του "αντι-Feige" στο πρόσωπο του James Gunn, φέρνουν πολλά νέα από το μέτωπο του κινηματογραφικού της σύμπαντος.

Ανάμεσα στα όσα μάθαμε για τη νέα ηγεσία και το Joker 2 είναι και το πολυαναμενόμενο sequel του The Batman δια χειρός Matt Reeves και με πρωταγωνιστή φυσικά τον Robert Pattinson στον ομώνυμο ρόλο. Τώρα ήρθαν νέες πληροφορίες στο φως μέσα από το ρεπορτάζ του Variety για τη νέα εποχή της DC Studios -πρώην DC Films. 

Πότε αναμένεται το The Batman 2;

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν οι έγκυρες πηγές του Variety, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Matt Reeves δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το σενάριο του The Batman 2, ούτε και έχει παραδώσει κάποιο draft στην Warner Bros. Discovery.  

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα καθυστερήσει το The Batman 2 με τις πηγές να αναφέρουν ότι στην καλύτερη περίπτωση θα το δούμε εντός του 2025. Μόνο που αυτό είναι το πιο θετικό σενάριο και αν όλα κυλήσουν ομαλά. Αν δεν πάνε όλα όπως τα σχεδιάζει η ομάδα του Reeves και της DC Studios, τότε το The Batman 2 μπορεί και να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2026.

Όπως αναφέραμε το The Batman και το "Reeve-verse" δεν έχουν ξεκαθαριστεί σε ποιο σύμπαν της DC θα ανήκουν ή εάν θα είναι ξεχωριστή οντότητα όπως για παράδειγμα το Joker: Folie à Deux.