Joker 2 από άλλο σύμπαν... και με τη βούλα!

Νέες πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας
26 Οκτωβρίου 2022 12:52
Joker 2 από άλλο σύμπαν... και με τη βούλα!

Πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε για τις μεγάλες αλλαγές στην DC και το Cinematic Universe της και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες για το Joker: Folie à Deux. Όπως έγινε γνωστό, το sequel του Joker θα παραμείνει έξω από το “DCCU” και δε θα έχει καμία σχέση με τα projects που θα βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Παρόλο που δε γνωρίζουμε τι θα ετοιμάσουν οι James Gunn και Peter Safran για το μέλλον της DC, το Joker 2 θα είναι έξω από οποιοδήποτε κινηματογραφικό σύμπαν δημιουργηθεί. Όπως λέει το ρεπορτάζ του Variety, από την 1η Νοεμβρίου, οι Gunn και Safran (co-CEOs των DC Studios) θα μάθουν το μέλλον της εταιρίας και θα είναι υπεύθυνοι, συμπεριλαμβανομένων και των projects που βρίσκονται ήδη στα σκαριά.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Lady Gaga θα βρίσκεται στο Joker 2 με τον Joaquin Phoenix (BINTEO)

Όσον αφορά το Joker: Folie à Deux, θα είναι sequel της επιτυχημένης ταινίας του 2019, θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024 και θα έχει πρωταγωνιστές τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga. Επίσης, θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία και σενάριο Todd Phillips. Το γαλλικό Folie à Deux αναφέρεται σε μια ορολογία που περιγράφει την εν λόγω ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

Για την ιστορία, ο σκηνοθέτης James Gunn και ο παραγωγός Peter Safran επιλέχθηκαν για να ηγηθούν των κινηματογραφικών, τηλεοπτικών και animation προσπαθειών της DC. Μάλιστα, το DC Films τμήμα θα αποτελεί σύντομα μια για πάντα παρελθόν, με το νεοσύστατο DC Studios της  Warner Bros. να το αντικαθιστά.

Η Zazie Beetz θα βρίσκεται στο Joker: Folie à Deux, αλλά πώς;

Τι θα γίνει με τα άλλα σύμπαντα της DC;

Σε αντίθεση με τη Marvel, η DC έχει πολλές ταινίες που διαδραματίζονται σε ξεχωριστά σύμπαντα. Σύμφωνα με πηγές του THR, η συνέχεια του Joker από τον σκηνοθέτη Todd Phillips δεν θα εμπίπτει στην αρμοδιότητα των Gunn και Safran και θα εξακολουθεί να είναι στο δικό της σύμπαν. Από την άλλη, ο Matt Reeves έχει και αυτός το δικό του σύμπαν που ξεκίνησε με την πρόσφατη ταινία "The Batman". Ακόμη δεν είναι σαφές σε ποιανού αρμοδιότητα θα υπάγονται τα μελλοντικά έργα του Reeves, αλλά οποιαδήποτε άλλη ταινία της DC από εδώ και στο εξής θα έχει την υπογραφή των Gunn και Safran.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.