Μόνο μυρμήγκια μπορούν να δουν αυτό το trailer για το Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Έχετε δει ποτέ trailer σε μέγεθος μυρμηγκιού;
25 Οκτωβρίου 2022 12:55
Μόνο μυρμήγκια μπορούν να δουν αυτό το trailer για το Ant-Man and the Wasp: Quantumania

H μάρκετινγκ μηχανή της Marvel Studios ξεκίνησε να δουλεύει και για το Ant-Man and the Wasp: Quantumania από χθες που κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer, την ώρα που ακόμα δεν έχουμε δει το Black Panther: Wakanda Forever, το οποίο αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου. 

Παρά τη διπλή παράλληλη προώθηση δύο νέων μεγάλων ταινιών του MCU υπάρχει ευρηματικότητα. Σήμερα κυκλοφόρησε ένα trailer που είναι κατάλληλο για τα μυρμήγκια που δεν μπόρεσαν να το δούνε χθες.

Ναι, η Marvel παίζει με την θεματολογία του Ant-Man έξυπνα και κυκλοφόρησε το trailer σε μέγεθος...μυρμηγκιού κυριολεκτικά! Πρόκειται ουσιαστικά για μια ξεκαρδιστικά λιλιπούτεια έκδοση του trailer, που θα δείτε παρακάτω. 

Δείτε το trailer κατάλληλο για μυρμήγκια του Ant-Man and the Wasp Quantumania: 

 

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray και ο Jonathan Majors ως Kang. 

H επίσημη σύνοψη του "Quantumania" έχει ως εξής: 

Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, μετά την πρώτη ταινία της "Ant-Man" τριλογίας.

Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των ταινιών και σειρών της Marvel για το Phase 5 θα το βρείτε εδώ

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα βγει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου του 2023