SAW 10: O Tobin Bell επιστρέφει ως Jigsaw για τη νέα ταινία

Ο άνθρωπος πίσω από τον αδίστακτο serial killer κάνει comeback
25 Οκτωβρίου 2022 00:43
SAW 10: O Tobin Bell επιστρέφει ως Jigsaw για τη νέα ταινία

Μια μεγάλη επιστροφή του Saw franchise θα γίνει πραγματικότητα για τις ανάγκες του SAW 10, φέρνοντας πολλά...Jigsaw χαμόγελα στους fans της θρυλικής σειράς ταινιών τρόμου. 

Ο Tobin Bell όπως μεταδίδει το Deadline θα επιστρέψει στο ρόλο του Jigsaw για την επόμενη ταινία του "Saw" franchise από την Lionsgate και Twisted Pictures. Ο εμβληματικός ηθοποιός του horror genre, θα υποδυθεί ξανά τον John Kramer aka Jigsaw στο Saw X, παρά το ότι πλέον είναι 80 χρονών, με τα γυρίσματα της ταινίας να ξεκινούν τον ερχόμενο μήνα.

Για όσους δε γνωρίζουν ο John Kramer aka Jigsaw είναι η καρδιά των "Σε Βλέπω", καθώς είναι ο serial killer πίσω από τις δημιουργικές παγίδες που πέφτουν τα θύματά του. Σύμφωνα με την πλοκή ήταν ένα πρώην πολιτικός μηχανικός που ξεπέρασε τον καρκίνο και έκτοτε επέλεξε να τεστάρει τη θέληση των άλλων για ζωή μέσω μιας σειράς αρρωστημένων και θανατηφόρων παιχνιδιών, ως ένα τρόπο για να διαβεβαιώσει της δικής του θέλησης. 

Ήταν στόχος, άλλωστε, των δύο εταιριών παραγωγής να φέρουν όλα όσα αγάπησαν οι fans των Saw από τις προηγούμενες ταινίες, αλλά με νέες ευφάνταστες παγίδες και ένα φρέσκο μυστήριο για να λυθεί. 

Ο Kevin Greuter θα σκηνοθετήσει το 10o φιλμ των Saw, όντας ένας βετεράνος του franchise καθώς σκηνοθέτησε τα Saw VI και Saw: The Final Chapter, ενώ είχε μοντάρει όλα τα Saw από το πρώτο μέχρι το Saw V, αλλά και το πρόσφατο "Jigsaw". 

Το SAW X αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου του 2023. 

Tags: